Friday, April 1, 2016

Crosstitch - 6

Assalamualaikum...

Semenjak 2 menjak ni sangat aktif menjahit silang pangkah ni..
rase sangat tenang...
tapi bil dah takde mood jangan harap la nak pandang pun tak nak..
hahahaha...
setiap orang kan ade hobi masing masing...
Gadis semenjak mengandungkan Damia lagi asyik dok menjahit ni je..hahaha..

Masa dalam pantang hari tu sempat siapkan satu design jam..
cantik kalau letak kat dapur atau kat mana mana la yang sesuai kan..

Meh tengok gambar nya..

ta daaaa,...
ini la gambar nye...
siap dah..
kalau ada yang berminat nak design ni boleh inform Gadis ya..
harga tanpa frame tau..
^_^

ok la..
Gadis nak sambung tempahan lagi ni..

P/s : lenguh tapi berbaloi...

Wednesday, March 30, 2016

Abang VS Adik

Assalamualaikun....

Meh..cuci mata tgk gambar anak fresh from labour room..
.
Muhammad Darwisy Zulkarnain
1 Hari


Nur Damia Zulaikha
I Hari


Gambar Terkini...

Abang = 3 tahun 6 bulan
Adik = 6 bulan

daaaaaaa.....

Tuesday, March 29, 2016

I'm Back

Assalamaualaikum...

Hai rakan rakan blogger ku sekalian,..
memang lama betul tak menaip kat sini..
hari ni macam baru tergerak nak menaip kat sini..


tapi walaupun Gadis dah jarang menaip blog ni..
tetap pegi jalan jalan blog kamu semua...
nak tahu perkembangan masing masing...

Sekarang ni Gadis pun dah kerja kat tempat lain..
Alhamdullillah rezzeki anak anak..
dapat yang lebih baik untuk masa depan..

Jiran jiran ku macam mana sekarang ni..
mesti dah lama tak dtg blog Gadis yang sangat sunyi macam takde orang ni kan..
Insyaallah lepas ni Gadis akan rajin update blog sebab kat opis baru ni boleh menip dengan tenang...
hahahahah...
nampak sangat macam mengular cara halus..
hihihi,...

Ok la ..
nanti kita boleh sembang sembang lagi ya...
daaaa...

p's : Hari ni bawak Damia cek up 6 bulan..sekejap je masa berlalu sekarang ni..