Kemaruk ke????

Assalamualaikum...
skang Gadis dah jadi semakin kemaruk dah...
habis la kalau dh jadi sampai mcm ni..
nak tau kemaruk ape???
kemaruk nyer adalahh..

.........
.......
.....
....
...
..
.

tengok drama Korea..
mmg best la kalau tengok diorg ni berlakon..
kalau pelakon lelaki nyer hensem
kalau pelakon perempuan nyer comei nyerrrr...
kalau sesape yang ader astro HD kat umah mmg 24 jam mengadap citer korea..
channel 393..

x cukup dengan tengok kat tv..tengok plak koreadrama online..
bukannyer aper..kadang-kadang x sabo2 nak tgk episod last..
tu yang pegi tengok kat online nyer..
tau episod last pun cukup la..

ni la laman web yang Gadis slalu pegi ..hihihi

sebenarnyer tgk citer korea ni bagus untuk budak-budak yang nak membesar..
sbb positive nyer rakyat Korea teramat-amat menghormati antara satu sama lain x kira besar atau kecik...
kalau nak marah pun masih memikirkan nilai hormat-menghormati

lagunyer pun semua best-best...sampai dah hafal dah...
bahasa korea pun dh leh cakap la skit2..
kalau nak pegi Korea no hal punyer...
hihihi...

k la..Gadis nak sambung tengok citer Korea..
daaa..

Comments

  1. kemaruk yer....gadis dok umah tengok tv jer ke x pi tengok dapur tu????dah masak ke ari ni????kalau x masak nanti marah org kat umah tu....hehehehe.....:)

    ReplyDelete
  2. dah siap masak ni ...tu yang boleh mengadap citer korea...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Petua : Nak Hilangkan Air Liur Anak Dari Asyik Meleleh Je...