VCO memang best...!!!!

Hari ni citer pasal VCO ( Virgin Coconut Oil)
dalam bahasa melayu nyer Minyak Kelapa Dara
actually dah ramai customer Gadis yang dh mencuba VCO ni..
Alhamdullillah semuanya bagi komen yang positive pasal produk ni..

Gadis sendiri pun dh mencuba produk ni hampir 4 bulan..
hasilnyer mmg tip top..
banyak kelebihan nyer kalau makan VCO ni...
antara kelebihan VCO ni :

- mengurangkan period pain
- mengurangkan kelemumur n kulit gatal pada kepala
- menghilangkan minyak di muke
- mengurangkan kadar kolestrol
- mengelakkan risiko penyakit kanser
- mengawal kencing manis
- tubuh lebih tahan apabila serangan penyakit
- terhindar dari segala jenis alahan
- mengurangkan berat badan
- memperbaiki kandungan asid dalam rahim (bagi wanita yang susah hamil amat bagus)
- melambatkan proses monopos bagi perempuan
- mengatasi masalah keputihan
-masalah jerawat, kulit kering

produk ni kalau untuk wanita yang mengandung mmg digalakkan makan n xde sebarang kemudaratan pada badan kalau mkn VCO ni...

VCO ni x kira jantina..lelaki n wanita boleh amalkan makan VCO ni...
kulit Gadis makin licin bile makan VCO ni tau..
bile nak pakai make up x payah nak tepek bedak banyak2 kat muke utk tutup bekas jerawat sbb VCO boleh hilangkan bekas jerawat kat muke...



ni la bentuk VCO softgel




RM39.90 semenanjung malaysia
RM 43.90 Sabah & Sarawak

pm Gadis untuk mencuba...!!!



Comments

  1. mmg best kalau nak tahu boleh cuba...:)

    ReplyDelete
  2. betul betul...bile dah mencuba baru tau keberkesanan nyer...;-)

    ReplyDelete
  3. boleh kalau laki nak gune VCO ni...no problem...even budak kecik pun boleh mkn..;-)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Dah Sekolah??

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....