Idea Pilihan Guest Book....

Nak citer pasal guest book lak kali ni..
sbnrnyer Gadis dh ader idea dh untuk guest book untuk majlis nnti..
 try juga cari kat en.google contoh gambar yang ader dalam bayangan fikiran Gadis ni..
tapi x dela pulak..

Gadis cume jumpe yang mane Gadis rase mcm berkenan je....
dulu x terpikir pun nak ader guest book ni sbnr nyer..
tapi bile jalan-jalan blog bride2be..
banyak idea yang Gadis dapat..
bukan meniru atau ape pun..
tapi cume idea masing-masing tu kreatif..
idea semua same tapi cara mengolahkan semula tu yang buat cantik n kreatif..

sbnrnyer idea Gadis untuk guest book ni lain sikit kot..
hhihi..
mungkin ader yang dh gune idea Gadis untuk guest book ni..
tapi maybe Gadis x jumpe lagi jiran-jiran yang ader idea same ngan Gadis..

jom Gadis nak kongsi skit..
cume leh bagi gambaran je ni..

Gadis x kan gune buku lagi..
tapi Gadis akan cari meja panjang n cari kain hitam atau aper kaler yang cantikla..
n then Gadis akan alaskan meja tu ngan kain..
Gadis prefer hitam atau gold...

bile kain tu dah dijadikan mcm alas meja..
trim kain tu ketat-ketat..
then nnti bile tetamu datang diorang akan conteng kat atas kain tu sampai penuh..
tapi nnti meja tu hiaskan cantik2..
nnti bile dh habis majlis,Gadis amik kain tu n framekan..
letak kat umah `baru`..
pada Gadis, tu semua leh dijadikan kenangan 

ok x kalau Gadis wat mcm tu???
nnti kalau dh sampai waktu Gadis akan review bhgn guest book..
leh kongsi ngan blogger b2be kan..

jom kiter jamu mata guest book yang gadis jumpe kat en.google

 suci je..

 yang ni mmg ekslusive..

 sweet je yang ni kan..

 simple sgt la pulak..

Gadis suke kalau tpt guest book ader lilin mcm ni..
tapi kalau kat hotel ke..ye jugak kan..
ni  kang kene tiup angin terus x hidup lilin tu..
asyik keje nak hidupkan api lilin je..^_^

Comments

  1. nk jer wat guest book..
    tp tkt xder org tls nnt...
    he3..

    ReplyDelete
  2. try je buat...

    insyallah mesti ader punyer orang yang tulis nnti..^_^

    ReplyDelete
  3. emi suke y putih+pink..sweet :)

    ReplyDelete
  4. cik emie : yang tu mmg sweet..^_^

    ReplyDelete
  5. ain ke ni? hehehe
    ada blog dah ye..bagus bagus :)

    eppy blogging dik..

    ReplyDelete
  6. wahhhh semua cantik2!

    tp i plg suka yg no.2 tu....very-the-exclusive!

    ReplyDelete
  7. pinky momma : opsss...alamak akk diya dh tau dh..hihihi...=)

    wokeyhh akk..

    nana : ek em..yang no 2 tu mmg exclusive..n nampak elegant..=)

    ReplyDelete
  8. aritu ternampak dekat lovely lace.dia letak reben.lace kat tepi.nice sangat.lebih kurang no.3 tu. :)

    ReplyDelete
  9. @zimie

    wahh ye ker..
    tgh survey2 jugak ni..

    kot2 terjumpe yang berkenan..
    thanks sharing yaa...^_^

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Dah Sekolah??

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....