Kasut oh Kasut...

cube tanyer mane2 wanita ade bape banyak kasut dalam simpanan diorang...??
most mesti jawab banyak..
pastu siap mcm2 jenis plak tu..

Ade jenis kasut wedges la..bertumit tinggi la...
kasut sport pun ader jugak..
nak pakai kasut pun tengok keadaan jugak...
jangan pakai redah jek...nnti nampak mcm janggal..
tapi tu semua x penting kalau kiter pandai menggayakan setiap kasut yang kiter ader..

jom kiter tengok jenis2 kasut yang ader n bile masa yang sesuai untuk kiter pakai...
^_6
semua kasut yang Gadis kongsi ni semua dlm almari Gadis..
bukan nak menunjuk2 tau..tapi Gadis nak berkongsi yer..


kasut ni sesuai kalau pakai untuk ke pejabat atau kasual
suke kasut ni pasal ader reben..

sbrnyer jenis kasut jenis lebih kata nak pegi interview ala2 comel..hihihi


kasut ni lebih kepada casual..kalau pakai ngan seluar jeans mmg cun..


kaler turqoise ni mmg cun..sesuai pakai skirt atau jeans..

ni kasut manyak kiut...sesuai pakai baju kasual..

ni jenis wedges..ala2 wedges kfc..pegi pejabat atau casual leh pakai...


kasut sport ofcourse la dengan gaya yang paling casual...jangan pakai kemeja sudah...hihihi

kasut ni casual boleh, office wear pun boleh

ni jenis wedges lagi..tapi yang ni kalau pakai baju kurung pastu pakai kasut ni mmg nampak sweet je rasenyer...

ni utk office wear jugak...tapi kalau pakai utk pegi jalan-jalan biase pun boleh..
kene sesuaikan ngan baju..

ni sesuai jugak untuk semua jenis yang kiter akan pakai..

kasut ni x sesuai untuk office wear..sesuai dengan pemakaian yg casual...
kalau pakai dengan suar jeans mmg nampak rock skit la tapi masih cun...hihihi

sbnrnyer kasut2 ni jarang pakai..sbb Gadis pakai x selalu, tgk pada keadaan je kalau nak pakai...hihihi..

opsss..ader yg dah berkenan ke ngan kasut2 ni??

see u all next entry... ^_6


Comments

  1. wah...!!!!sape2 yg nak beli harga second hand boleh lah jual...:)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Bantal Tungku Elektrik