Pergi oh penyakit malas...!!!

entry kali ni berkisarkan kenape penyakit malas Gadis ni datang secara tibe-tibe..
bukannya malas aper, tapi malas pasal malas nak buat DIY cenderahati guest untuk majlis Gadis nnti..
padahal dok kat umah je ni..
bukannya keje pun..
huhuhu..

mase mule-mule lepas tunang hari tu terase rajin sesangat...
semua nak buat sendiri kononnyer...
hihihi...
last last dh tinggal bpe bulan ni, Gadis jadi semakin malas plak..
nape ni cik adik oiii...!!!

dah tinggal 124 hari lagi ..
xper, mungkin pesyen Gadis suke wat last minit kot..
tapi bile difikirkan, nnti Gadis jugak yang tergolong dlm kategori kelam kabut...
sbb ader je bende yang x disettlekan lagi..
nak ikutkan banyak yang jenis dh siap kat kedai tapi sikit2 mesti ader jugak yang Gadis nak wat sendiri, tapi rase malas sesangat dh ni...hihihi

tengok b2b yang lain rajin je dier buat..
cantik cantik plak tu...
best je...

yang pasti Gadis akan lawan penyakit malas ni..
Gadis akan rajinkan diri jugak utk DIY skit utk majlis Gadis..



Comments

  1. ade lah sbb tu penyakit malas ni dtg kn...hehehe....:)

    ReplyDelete
  2. dear. nora pun malas macam ni.. thanks dear. i link n folo ur blog to b2b keep sharing ek :)

    ReplyDelete
  3. maszul a.k.a mak :of course..bile malas dh dtg semua bende malas nak pikir..

    nora : my pleasure..;-) mmg simptom yang same kot utk semua b2b ni..hihihi..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Bantal Tungku Elektrik