Sudah jumpa...!!! Tunggu Hasilnya..^_^

fuhhhhh....semalam kan Gadis ade wat entry misi mencari bahan dIY...
Gadis pegi Carefour Sutera Mall Johor n Tesco Bkt Indah..
mmg dah jumpe ape yang di cari...
yang tukang melayan kan Gadis sape lagi kan..
adik Gadis yang 2 orang tu ...
hihihi...
diorg pun bersemangat nak tolong buatkan Gadis punyer projek DIY..
bile kepala kami 3 orang dh bergabung ia akan megeluarkan satu kuasa elektrik untuk idea yang ok..
hahahah...dh mcm citer otomen la pulak..siap ader karen bagai..hahahah


gunting zig zag n paper punch...
suke-suke..^_^


kertas ni tersangat la murah Gadis pernah jumpe..
RM0.50 je utk satu set..
Gadis beli 8 set baru rm4.00 je..hihi..
ape lagi Gadis terus amik je..
senang kalau nak buat keje nnti... ^_^

ok la..Gadis nak DIY skit daripada barang-barang ni semua...
yeeeehaaaaa..... ^_^

Comments

  1. wahhhh kreatip nih..akak tak kreatip la dik huhu..tunjuk2 je aci tak ;p

    atomen? huhu leh geng ngan abg long nnt..peminat setia tu hahaha

    ReplyDelete
  2. @PinKy MoMMa

    xdela kreatip sgt kak diya..biase-biase je...

    teringin lak nak buat sendiri..hihi

    wahhh..bagus tu..nnti leg bergabung ngan abg long skali la mcm ni..
    hihihi...^_^

    ReplyDelete
  3. Buat tau jgn malas2 nanti x siap plak...otomen kan lelaki ...hehehe:)

    ReplyDelete
  4. rajinnyer..!!!! nak kawen memang harus gigih kan..:) [teringat dolu2 nak kawen macam ni lar..] ;p

    ReplyDelete
  5. @maszull

    tgh rajin ni..tu yang gighkan jugak..
    kalau malas pun kene rajin kan jugak..hihihi..

    ni otomen perempuan..;-)

    ReplyDelete
  6. @aTy _faRed~

    tu la..nak kahwin semua kene rajin...

    wahh..mesti time tu best kan...^_^

    ReplyDelete
  7. apa benda agaknye yg u nk buat ek? nnti tunjuk tau...hehe

    ReplyDelete
  8. wahh....projek ape nih...!! update cepat2 gadis....ngeh3

    ReplyDelete
  9. @~ NANA ~

    Insyaallah Nana..

    nnati Gadis akan tunjukkan ape yang Gadis akan buat...

    ^_^

    ReplyDelete
  10. @Cik Lijah

    Insyaallah cik Lijah..
    nnti Gadis akan reveal dlm masa yang terdekat ni yer..^_^

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Dah Sekolah??

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....