Testimoni pengguna VCO

Pagi ni Gadis nak kongsi testimoni jiran-jiran Gadis yang dh cube gunakan VCO ni..

tapi pada yang x tau ape lagi VCO ni..
meh Gadis citerkan skit ape dier VCO yang diorg skrg sibuk sebut2kan ni... ;-)

nama VCO ni nama singkatan...
nama panjang nyer Virgin Coconut Oil..senang ckp minyak kelapa dara dlm bahasa melayu..
hihihi...

VCO ni banyak khasiatnyer..
kalau nak tau kelebihannya pegi kat link

ramai jugak yang dah mencube VCO ni..
semua bagi pandangan yang positif tau..


yang pasti Gadis mmg dh cube la kan..
dulu berat Gadis agak mendadak jugak la...
tapi bile dh try gune..berat Gadis mmg turun sbb perut kiter akan rase lapar tapi kiter akan makan dlm kuantiti yang amat sikit..
kalau jiran-jiran x percaye cube la try..
InsyaAllah mmg berkesan..

kalau kat muke lagi la best kan..
lagi plak dh nak nak jadi pengantin ni kan..
muke pun nak licin jugak..
lagi plak time jerawat keluar..juz sapu je..
sekejap je dh hilang.. ^_6
tapi dh lame dh Gadis xde jerawat semenjak mkn vco ni..

lelaki pun boleh mkn tau ...
banyak khasiat nyer..
nnti Gadis citer lagi pasal kelebihannya..
sbb Gadis nak share testimoni..

jom kiter tgk aper kater jiran-jiran.. ^_^

Mak Gadis sendiri

Nurul Syuhaida dari Melaka

Pn.Zuraidah dari Johor Bahru

Pn.Mimi Farizianawati dari Perak

Emy Maizainizah dari Melaka

Siti Aishah dari Semenyih

Nurul Farhana dari Johor

Amacam...?? rase-rase nak cuba x agaknya...
kalau jiran-jiran semua rase nak cuba pakai juz bgtau Gadis yer..
juz rm39.90 je (exclude postage)

kalau x pun boleh emailkan je kat email ni.
gadisathome@yahoo.com
InsyaAllah Gadis akan balas dengan segera yer..
^_^


Comments

  1. i br nk try mkn...pantang denga org ckp bagus utk kulit :)

    ReplyDelete
  2. owhh ye ker..

    nana jangan skip kalau nak nampak perubahan yer...

    mmg bagus pun makan vco ni..;-)

    ReplyDelete
  3. femesnya vco ni eheheh hiii dear. nora link dan folo kamu =)

    ReplyDelete
  4. mane nak dapat?stokis terdekat ade?

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Petua : Nak Hilangkan Air Liur Anak Dari Asyik Meleleh Je...