Tutorial ????

FYI, Gadis bukan lah pandai sangat bab meng adjust blog yang x seberapa ni..
tapi kalau sekadar buat tutorial dari blog org lain ok la...

tapi sbnrnyer best jugak tau bile wat tutorial ni..
dapat mencantikkan blog sendiri...
jadi nnti kalau jiran-jiran Gadis singgah umah ni xdelah mcm orang x reti kemas umah..hihihih

ader 2 bloggies yang Gadis wat tutorial dari diorg...





banyak betul tutorial dari diorg ni...
sbnrnyer ader lagi kot blogger-blogger yang buat tutorial ni..
tapi Gadis terjumpa 2 org ni je..
tu yang try sampai dapat...

last-last dapat la jugak hasil yang memuaskan...
^_^

mekasih yer dik... ^_^

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Bantal Tungku Elektrik