x percaya??? baik percaya skang...^_^

2 3 bulan sebelum ni Gadis pening jugak nak cari tudung untuk nikah nnti...
nak beli yang mahal-mahal, pakainyer sekejap jek..
kalau beli yang mahal-mahal..bagus jugak..sbb lepas tu dah tau dah sape yang tukang menggayakan tudung tu nnti...kihkihkih...
nak tau sape??? of course la mak Gadis..

lagi pulak kalau mak dh pakai tudung mcm tu, mmg orang ingat tu kakak Gadis..
kalau keluar mmg orang ingat adik beradik je kitorg ni..
huhuhu..
bukan sesekali..tapi dh slalu ckp mcm tu..huhuhu..
yang paling best tu ader nyonya tu cakap Gadis yang mak..
kurang asam boi betul la..

kadang-kadang rase tergugat jugak ni...
gerammmm niii...
tapi nak wat mcm mane..
mak sendiri dh awet muda kan..hihihi..
nnti kalau dah ader anak besar-besar nak jadi mcm mak Gadis la..
nampak mude sentiasa walaupun anak-anak Gadis nyer dh besor panjang..^_^

betul x mak Gadis nampak mude ???
dah ader 3 anak Gadis 
x percaya??? mmg kene percaya...
hihihi...
ni link blog mak Gadis..kalah anak-anak dier bile berblogging..
dahsyat sungguh..hihihi..


 ni la dier Mak Gadis...kalau orang x percayer siap ader yang nak ngorat tu..kihkihkih

ayah n mak Gadis...^_^

Yang pasti along sayangggg mak n ayah sangat...Along doakan semoga panjang umo dan sentiasa dimurahkan rezeki...aminnnnn....


Comments

  1. thanks along sbb puji lebih2 ni...ni mesti kes nak bodek....wawawaaaa....
    saja jer... dah order spec hitam ari tu ker mama bayarkn..:)
    kihkihkih.....:)

    ReplyDelete
  2. tak percaya.serius!!hebat lah mak gadis.terer berblogging.hehe

    ReplyDelete
  3. @maszull

    wawawawa...
    wokeyhh nnti along order..^_^

    ReplyDelete
  4. @zimie

    tau x per...
    mengalahkan anak-anak dier berblogging..^_^

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Petua : Nak Hilangkan Air Liur Anak Dari Asyik Meleleh Je...