Katil-katil ini pelik sungguh...




Salam Ramadhan ke 20..


Alhamdullillah ...





Hari ni kiter cuci mata tengok katil-katil pelik..


pada b2b yang masih nak mencari katil utk rumah baru..


pilih-pilih yer...


hihihi..


Gadis pun nak grab satu ni..^_^





Jom ikut Gadis...







 1. BedUp, Ceiling bed


* Jimat ruang kalau pakai katil ni..^_^







2. Fantasy Coach


* Paling suke yang ni...^_^






 3. The Rocking Bed


* Macam buaian dah...lena je tido..







4. Computer bed


* Ni sesuai untuk yang workaholic rasenyer...






5. Cosmovoide bed


* Kalau tido dalam ni dah mcm dalam angkasa dah..=)






6. Magnetic Bed


* Katil Magnet..?? kalau kat badan ader kunci ke kan..terus melekat kat katil..x yah sangkut tpt kunci lagi..hihihi..










 7. Hamburger bed


* Nampak best je baring atas katil berger ni..







 8. The Lommed Bed


* nampak mcm sweet je kan..







9. Molecular Bed


* Tido atas Atom, molekul






10. Napshell


* Tah mcm mane gaya la nak tido ni..=)






11. Quantum Sleeper


* ni pun Gadis x paham mcm mane gaya tido nyer...






12. The Scoop


* Ni pun salah satu katil serbaguna..






13. The Sonic Bed


* dah mcm tido dalam kolam xde air..hihihi





Amacam dah ader yang berkenan..


Gadis pun x tau mcm mane nak order kat mane katil-katil ni..hihihi..





ok la...


see u olss next entry..^_^



Comments

  1. huwaaa..sukanyeee kat fantasy coach tuh...rse cm alice in wonderland je..ahahaha

    ReplyDelete
  2. hamburger tu nmpak empuk gila..klu tido nie sah pakai tak bgn dah..hehe..

    ReplyDelete
  3. unik kan katil2 itu.
    tp kebanyakkan ada kat luar negara. hu3

    ReplyDelete
  4. ho3
    kretif tol lah..
    jap3..mmg ada ek katil2 nie??
    macam best je yg magnet tuh..he3~~

    ReplyDelete
  5. suke yang fantasy coach tu! boleh belikan untuk anak..hihiii...kat IKEA ade jual x?

    ReplyDelete
  6. @Miss SheiLa

    betul-betul..
    rase mcm jadi pu3 skejap pun yer..=)

    ReplyDelete
  7. @visitme@FaTiN cOrNeR

    tau x per..

    mmg ssh nak bgn pun..

    tapi rase best..sbb sayur salad leh jadi selimut..hihihi

    ReplyDelete
  8. @Fariza

    mmg unik..

    betul..most mmg banyak kat sane..
    kat sini mmg xde kot..=)

    ReplyDelete
  9. @shida

    mmg ader katil2 ni kat dunia..

    tapi kat malysia xde jual lagi rasenyer..=)

    ReplyDelete
  10. @INTAN

    haah...nampk sweet je kalau utk anak..

    tu Gadis x pastila ader jual kat IKEA ke x..

    kdg2 IKEA tu ade..=)

    ReplyDelete
  11. adoi, kak long no komen la dear...!...mmg pelik ....

    ReplyDelete
  12. suka gak yang fantasy coach.terasa berada di alam cinderella..hihi

    ReplyDelete
  13. @Cik Zimie

    sesekali rase ciderella mmg best...=)

    ReplyDelete
  14. 13 tu mcm keranda.SERAM.

    untuk baru kawin no 8 la sesuai.-terpengaruh dengan gambar!hahaha

    ReplyDelete
  15. @kueh bakar

    tau x per...
    mmg seram pun katil yg tu..hihihi..

    owhh yg atom2 tu yer..=)

    ReplyDelete
  16. sgt unik...tp tu la, ada yg peractical, ada yg x..hehe

    ReplyDelete
  17. molecular bed tu mcm comfy sgt2.. nakk..! hehe ;p

    ReplyDelete
  18. @Renee Meow

    mmg best sgt kalau dapat bed yg mcm tu.=)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Bantal Tungku Elektrik