Majlis Pertunangan ku yang dah lepas..




Salam Ramadhan ke 16..


Alhamdullillah..


yang pasti pagi ni perot Gadis dh bunyi lagu dangdut dh ni..


sbb terlepas bangun sahur..


hmmmm..


x per dugaan berpuase kan..





so pagi ni Gadis nak citer pasal majlis bertunang Gadis yang dh berhabuk dh ..


lagi 3 bulan lebih nak kahwin..


barulah terhegeh2 nak citer pasal majlis bertunang..


( malu-malu)


tapi x perla..


Gadis cume nak flash back je..





orang kate mengimbau kenangan tu seronok tau..


baru la ader rase sedih, gembira, seronok n macam2 lagi la..


jadi pengalaman pun ye jugak..





xde aper yang Gadis nak flash back..


cume gambar2 je yang ader..


jommm..ikut Gadis..





*


*


*


*


*


*

*































Time ni Gadis berisi..huhuhu






oPPsss...si Kembang ni pun nak bertunang yer...hihihi 







Mak n Ayah Gadis bersanding lagi sekali...hihihi







Bunga Rampai..suke bau nyer..wangi.... 
















Rewang kecil-kecilan.. 


Mak Gadis n Gadis masak sehari sebelum majlis..


hihihi..






Tetamu..








Alhamdullillah semua berjalan dengan lancar sempurna..


tapi yang paling best Gadis pakai bulumata palsu yang Gadis rase dh mcm burung kasawari..


hahahah..


beratnyer hai mata..


hihihi..


klakor la pulak..





hantaran 11 dulang berbalas 15 dulang dari pihak perempuan..


nak upload gambr hantarn x larat rasenyer..


nnti kalau Gadis ader mase Gadis review la..


dah nak kahwin dah..


sibuk hantaran nak kahwin  plak dh ni..


hihihi..





k la..


see u olls next entry..


^_^

Comments

  1. meriahnya majlis Gadis...comel jer kucing tu..geram la..hani mmg suka sgt kat kucing :-)

    ReplyDelete
  2. SUKE nyer....mcm tak sabar la kak long knduri besar nnt kan>? ;)

    ReplyDelete
  3. ala gadis tak tujuk pic gadis pun..hehehe

    ReplyDelete
  4. eh mcm pernh tgk pic ni kat fb...kita fren rupanye...kekeke

    ReplyDelete
  5. @hanizan

    xdela hanizan...

    biase2 je tu..=)

    suke kucing juga yer..kucing Gadis mmg suke expose kan diri tu..=)

    ReplyDelete
  6. @kaklong

    suke kaklong yer..
    hihihi...

    mmg x sabar dh ni kaklong...(mood gatal lak..)=)

    ReplyDelete
  7. @Allya Syahirah Riff

    mekasih yer...

    insyaallah dalam tahun ni jugak..bulan 11..=)

    ReplyDelete
  8. @Aisyah Ahmad

    hehehe...

    malu la nak tunjuk pic Gadis..
    hihihi

    ReplyDelete
  9. @~ NANA ~

    dah lame dh kiter jadi fren dalam fb tu..

    tapi gadis hanya jadi pemerhati je..
    hihihi..=)

    ReplyDelete
  10. congrate!!! hehehe.. sonok nye da tunang.. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Dah Sekolah??

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....