Mane nak cari ni???


Salam Ramadhan yang ke 17..


Fuh mmg pantas mase berjalan...


Semakin pantas masa semakin mendebarkan ...


^_^


tapi x perla..hidup mesti diteruskan seperti sedia kala..





Gadis tgh pening ni..


mane la Gadis nak cari buku-buku agama yg boleh dikira mcm mini book la n mudah dibawa kemane-mane nnti..nak kat area johor bahru dengan harga borong...huhuhu


x silap Gadis penah nampak kat Mydin MITC Melaka je hari tu..


tapi time tu belom time nak beli..


hhuhuh..


bile la nak dok Melaka semula ni..


rindu nak dok sane..


ek eh..Gadis ni asyik melalut je x sudah..


nak pegi ke sane tu..alahaiii..





mmg la skjp sampai ikut hiway 1 jam stengah dh sampai..


tgk la mcm mane nnti..


kalau dapt kat jb ni lagi senang..


x yah kuar minyak n tol..


hahaha...





Nak cari yg mcm ni...=)





Kot-kot kalau jiran-jiran Gadis ader terjumpe tpt borong buku yang mcm tu bgtau Gadis yer..


banyak tpt dah Gadis cari ni..tapi lom jumpe..


ke Gadis ni yang x nampak..tu x tau la kan..


Mane Nak Cari Ni..???

Comments

  1. hi gadis. beberapa bulan lepas fariza ada survey, cari di jalan TAR, kl. ada 1 kedai pakcik ni, mmg murah, sbb hari itu tanya belian dlm kuantiti yg banyak. mmg boleh kurang je. online pun ada tau. tp fariza dh lupa website :( cuba search ok. xpun kan, tanya mana2 kenalan ustaz atau ustazah.

    ReplyDelete
  2. Ada je rasanya kt jb tu.. kena p jalan2 dan survey2 la..hihi

    ReplyDelete
  3. @Fariza

    mekasih yer for ur info...=)

    nnti gadis try cari..=)

    ReplyDelete
  4. @Sfarlina

    tu la..nak kene rajin berjalan lgi ni..=)

    ReplyDelete
  5. mydin ada tp better g jalan tar :)

    ReplyDelete
  6. dear try search fb sbs kad kahwin..

    ReplyDelete
  7. ada 1 kedai sri gombak...kedai pemborong..org kata murah,tp hani xpernah pegi..hani beli di mydin subang jer..sbb beli pn xbyak..klu area jb,hehe mmg xtau

    ReplyDelete
  8. @hanizan

    thanks dear for ur info..

    Gadis rase mmg nak beli kat mydin jugak ni..=)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Bantal Tungku Elektrik