OMG..!!! betul ke 100 hari...


Salam Ramadhan yang ke 11


Alhamdullillah ...





Fuhhh..pepagi bukak blogger page..


reply comment jiran-jiran yang ader


pastu tgk entry-entry jiran-jiran kat dashboard


pastu lagi tgk kat shoutbox...jenjalan kat link yg jiran-jiran dah tgglkan...


last skali baru pegi kat page sendiri..


scroll sampai bawah ...


skali tengok..


haaaaaaaaa......


OMG..!!!!





*
*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*










betul ke lagi 100 hari..??


mcm x percaya plak...rasenyer mcm baru je bertunang hari tu..


rase sekejap nyerrr..


=)





bnyk perkara yang harus digigihkan ni..


relax n steady..^_^


Insyaallah semuanya berjalan dgn lancar...


Aminnn...

Comments

  1. wahhh bestt nye lg 3 bulan jepp..^^

    ReplyDelete
  2. sekrang ni kejap je masa berlalu..tup2 hari ni dah sebelas hari kite pose..hehehe

    ReplyDelete
  3. gadis..kite lak 113 hari lg..cpt ms berlalu kan...stress jer kan..anyway,gud luck dear..hppy preparing :-)

    ReplyDelete
  4. dup dap dup dap...

    x lama dh tu dear...

    hepi preparing okey :)

    ReplyDelete
  5. lagi 100 hari..da dekat..beshnye.. =)

    ReplyDelete
  6. takpe2..relax jer kalau semua dah setel..hihihi

    ReplyDelete
  7. haaaa xlme lg dh tu..pejam celik tup tgl 1 hari. :P be prepare and gdluck!

    ReplyDelete
  8. salam...dah ready lum wahai anakku..:)

    ReplyDelete
  9. @aulia suri

    tapi berdegup jantung ni ...

    hihihi..=)

    ReplyDelete
  10. @Aisyah Ahmad

    tau x per kan..

    mmg sekejap sgt masa berlalu skang ni..=)

    kiter je yg x sedar..

    ReplyDelete
  11. @hanizan

    wah rupe2 nyer kiter dekat2 je yer..

    x jauh..

    thanks yer...=)

    ReplyDelete
  12. @~ NANA ~

    berdegup laju dh ni..

    thanks nana...

    =)

    ReplyDelete
  13. @nida-razak

    mmg best dear tapi berdegup laju ni..hihihi

    ReplyDelete
  14. @Sfarlina

    wahhh...tggl 1 hari je lagi yer..

    bertenang yer..=)

    ReplyDelete
  15. @maszull

    waalaikumussalam...

    mcm2 dh rase ni..

    bahang dh terase dh ni..=)

    ReplyDelete
  16. owh b2b ehhh..tahniah..:)
    dah nak dekat tu..
    dup dap dup dap tak?hehe

    ReplyDelete
  17. wahhh 100 hari lagi.jengjeng.:P

    ReplyDelete
  18. sukenyer..hihi moge bahagia hendaknya :)

    ReplyDelete
  19. salam join segmen mama dah tag nama gadis ....:)

    http://maszull.blogspot.com/2011/08/juadah-berbuka-puasa-paling-syiok.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Bantal Tungku Elektrik