Pelamin Mini yang Cantik-cantik

Selamat Pagi...
sekejap je rasenyer dh masuk ramadhan yang ke 5..
nnti pejam celik pejam celik...
dah nak raya...
hihihi..

hari ni jalan-jalan kat fb pastu blogwalking..
terjumpe pelamin mini yang cantik-cantik..
kalau utk bertunang or nikah ok la..
tapi pada yang buat kat umah..
tapi kalau nikah buat kat masjid, mmg xde pelamin..

Gadis akan nikah di masjid nnti..
mmg xde pelamin..
cume Gadis suke tgk n kongsi-kongsi..
mane la tau ader readers tbe-tbe dpt idea ke..^_^
















semua cantik-cantik kan...?
^_^

Comments

  1. Cantik..i palaing suka picture no 2 :)

    ReplyDelete
  2. cantik2.suka tengok.boley dpt idea :)

    ReplyDelete
  3. ekin nikah kat rumah....
    tp pelamin sanding ekin memg dlm rumah...
    so xyah nak mini pelamin lg

    ReplyDelete
  4. cantik2..rasa macam tak sabar je nak kawen.hahaha.gatal..

    ReplyDelete
  5. @NINsys

    yg no 2 tu mmg cantik n sweet je..=)

    ReplyDelete
  6. @zimie

    bagusla kalau mcm tu..
    dh idea kan...^_^

    ReplyDelete
  7. @Aisyah Ahmad

    amboi...
    nakal yer..x sabar nak kawen yer..

    sabar yer..^_^

    ReplyDelete
  8. @misssazusarin

    nak ikutkan semua mmg cantik..
    kalau boleh nak bersanding kat semua pelamin..
    ^_^

    ReplyDelete
  9. suka yg no.2 tu...cantiknye!!!

    ReplyDelete
  10. @~ NANA ~

    yg no 2 tu mmg cantik..dgn lighting nyer..^_^

    ReplyDelete
  11. Salam Gadis dan pembaca setia blog gadis..

    sukanya saya bila ramai suka mini pelamin saya (No. 2)

    mini pelamin tu sgt la plain backdropnya, cuma meriah tang bunga jer sb time tunang n nikah duduk jer kan.. so biar bunga rendah jer..

    btw, leh jer nak cuba buat sendiri..
    selamat mencuba!!!

    :)

    -anniecraft-
    http://craftbyannie.blogspot.com
    myaries80@yahoo.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....

Dah Sekolah??