Teringin ke nak pakai kasut ni?




Salam Ramadhan yang ke 25


Alhamdullillah ..





lame dh x update blog ni..


Gadis x pegi mane-mane pun..


ade je kat umah..cume biasela..


mane nye nak siapkan persiapan raya..


mane nak siapkan persiapan kawin..


kira penting jugak tu 2 perkara..


tapi mane yang patut di dulukan akan didulukan la yer..


^_^





dah x lame lagi je nak raya ni..


hihihi..


persiapan raya??


beres...siap dah..


tggl nak menggayakan je ni..hihihi..





sempena nak raya ni..


of course la beli baju raya baru..kasut baru n semuanya baru la.


hihihi..


ni Gadis nak share kasut-kasut ni..


mane la tau ader jiran-jiran Gadis yang teringin nak pakai kasut mcm ni..


Gadis dh ader kasut dah..tu yang tengok je kasut ni...





Jommm...







unik kan kasut zirafah ni..hihihi..


Gadis rase kalau pakai ssh nak jatuh kot..


sbb ader 2 tumit merangkap kaki zirafah..^_^






 yang ni bebudak mmg suke la kot pakai..







 yang ni Gadis tengok dah mcm kasut pakcik McD pun yer..


=)







 bagus jugak kasut ni..


boleh wat simpan barang..


boleh simpan duit raya kat situ..hihih







 Gadis rase pemakai kasut ni mmg pemalas nye yang amat..


tu yang timbul idea jadi kasut mulut buaya ni..


jadi senang..orang tgk pukan pengotor tapi unik..hihih


bijak-bijak..







ni mmg Gadis paling geli nak pakai..


sbb kalau Gadis pakai kira dah bukan kaki sebenar..


baik gadis kaki ayam je...


hahahaah





so amacam..??


dh ader yang berkenan??


Gadis pun x tau kat mane ader jual kasut-kasut pelik ni..


hihihi..





k la ...


see u olss next entry...


^_^

Comments

  1. ha3. semua x sanggup nk pakai. :p

    ReplyDelete
  2. yang last sekali tu paling geli Lia tengok..

    kihkihkih..

    ReplyDelete
  3. yang last sekali tu paling geli Lia tengok..

    kihkihkih..

    ReplyDelete
  4. saya suka yang first..yg girafe tu..hehehe

    ReplyDelete
  5. nak pakai yang last skali tu..heehe

    ReplyDelete
  6. @e k i n ♥ y u s r i

    xpe2..
    rasenyer kat malaysia ni xde kasut2 ni rasenyer...=)

    ReplyDelete
  7. @Lia Lomi

    Gadis pun geli tgk yang last tu..=)

    ReplyDelete
  8. @Aisyah Ahmad

    lebih nampak mcm stabil kan..

    slalu pakai corak zebra je..
    ni tukar lak..=)

    ReplyDelete
  9. kasut heels yg boleh simpan barang ok gak, tp mak aih, tinggi bebenar tumitnya -,-

    ReplyDelete
  10. @Lily

    tu la..sng kalau dpt simpan brg..hihihi

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....

Dah Sekolah??