HIV Test


Salam Aidilfitri yang ke 9...
Selamat Hari Raya...
Selamat pagi n selamat semuanya...
Alhamdullillah masih di beri peluang bernafas di muka bumi Allah...

Phewwww..
Selesai satu part..
part ape yer??
HIV Test..

dah memang jadi perkara wajib procedure sebelum kahwin kene wat HIV Test..
Alhamdullillah Gadis dh selesai dh buat test tu..
Result nye ok..
xde pape pun..

tapi sampai je kat klinik kesihatan Kempas tu..
Gadis igt kan Gadis sorg je yang nak buat test tu,..
skali bile time pendaftaran..
ramainyerr...
hihihi..

isi form dulu nurse tu cakap..=)

tapi part yang paling best..
semua pergi berpasangan..
Gadis sorg je yang pegi masuk bilik nurse tu sorg2..
hahaha..mak Gadis jadi peneman..
maklumla.. pasangan PJJ..
kene la redha je..
hihihi..
janji semua procedure Gadis buat dengan betul..
^_^

ni la resultnyer...
dah siap gam dlm sampul surat tu..
Gadis nak bukak pun x leh..
yang boleh bukak pegawai pej agama je nnti..
huhuhu..

k la jiran-jiran..
Gadis masih nak menyiapkan ape yang patut lagi ni..

see u olls nest entry ya..=)


Comments

  1. alhamdulillah :)
    mmg xbleh buka ea?
    fariza buka sbb nk fotostat.

    ReplyDelete
  2. selesai satu part..mesti lega kan.. =)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..ketaq lutu lak kalo de HIV..T_T...uishh mintak simpang kan..

    ReplyDelete
  4. slmt menjalani hiv test gadis..hihi..bila laa turn i ye..ermm

    ReplyDelete
  5. @Fariza

    haah..x boleh buka..
    nurse tu terus gam je..
    huhuhu...

    teringin jugak nak bukak..
    tapi kang tinggal bekas2 bukak plak..huhuh

    ReplyDelete
  6. @nida-razak

    alhamdullillah..
    mmg lega pun..

    tinggal lagi satu nak ke pejabat agama palk..=)

    ReplyDelete
  7. @miszatie

    mmg mintak di jauhkan...

    alhamdullillah xde ...=)

    ReplyDelete
  8. @Sfarlina

    sabar yer..

    pasti akan sampai turn..=)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....

Kek Coklat Moist Ni Sedap Ke?