Review : You Dont Know Woman

Salam Aidilfitri
dah lame dah Gadis x updated pasal daram Korea ni..
ni LINK review citer korea sebelum ni..
hari ni updated citer korea yang Gadis dh habis tengok dah..
sebelom tu dgr lagu nyer dulu..

 


Sinopsis :

Lee Min Jeung adalah seorang isteri yang sangat setia pada suaminya Gang Sung Chan
tapi selama 4 tahun berkahwin mereka belom dikurniakan zuriat.
Pada 1 malam suaminyer telah curang bersama seorang wanita iaitu Oh Yu Ran sehingga wanita tersebut mengandung. Tidak lama selepas tu Oh Yu Ran mengandung dan kandungan nya adalah anak Kang Sung Chan dan Kang Sung Chan memberitahu kepada isteri nya bahawa dier ingin bercerai kerana Lee Min Jeung isterinya tidak boleh mengandung. Perceraian itu disokong oleh ibu Kang Sung Chan yang terlalu inginkan zuriat dari keluarganya dan mereka berdua bercerai.

Setelah mereka berdua bercerai Lee Min Jeung mendapati yang dier mengandung dan anak dalam kandungannya adalah anak Kang Sung Chan. Pada mulanya Lee Min Jeung ingin menggugurkan kerana perasaan marah pada bekas suaminya tetapi Lee Min Jeung tidak sampai hati untuk menggugurkan.
Lee Min Jeung menjaga anaknya sehingga berumur 4 tahun dan merahsiakan perkara itu daripada keluarga bekas suaminya dan bekas suaminya.

Setelah beberapa tahun Lee Min Jeung adalah seorang wanita berkerjaya dan mempunyai syarikat kecil hak miliknya.
Lee Min Jeung telah bertemu dengan seorang jejaka iaitu Park Mu Hyeok. Pada mulanya mereka sentiasa tidak serasi dan akhirnya atas usaha Park Mu Hyeok mereka akhirnya bersama walaupun keluarga Park Mu Hyeok tidak menerima Lee Min Jeung.

Adakah keluarga bekas suaminya mengetahui perihal anak kandung nyer?
Adakah Lee Min Jeung berkahwin dengan Park Mu Hyeok?

cer pegi tgk citer ni..
mmg best la plot citer nyer
episod nyer ader 109 episod

Jom..Gadis tunjukkan pelakon-pelakon nyer..



Kim Ji Ho as Lee Min Jeung

Go Se Won as Park Mu Hyeok

Im Ho as Kang Sung Chan

Chae Min Seo as Oh Yu Ran

ok dah..see u olls next enrty ya..
^_^

Comments

  1. rajin nyer die ... ryn pun minat tp kdg2 x de mase ..

    ReplyDelete
  2. hooo...ensem2 n cantik2 belaka...ske tgk citer korean....

    follow u...

    ReplyDelete
  3. @Mizz Ryn

    owh yeker..

    kalau ryn download pun ok jugak..

    nnti ader mase tgk la..=)

    ReplyDelete
  4. @Yumida

    mmg ensem n cantik2..
    tu yang dok suke tgk..hihihi

    ReplyDelete
  5. wahhh i minat giler cite korea! hehe

    ReplyDelete
  6. @~ NANA ~

    wahh..minat juge yer citer korea...

    best2..ade geng..=)

    ReplyDelete
  7. peminat cite korea betul ni :)
    akak dah tak de peluang dah dik..dari subuh smpai petang asyik la channel kartun jer..dah camner..redha je la huhu

    ReplyDelete
  8. @PinKy MoMMa

    haah kak..
    mmg x leh miss..
    hiihi..

    yela kak..
    biase la tu kalau budak2 dh ader kat umah..
    mmg katun saje..=)

    ReplyDelete
  9. minat korea yer? nana xreti lah nk lyn korea nih. huhu :(

    ReplyDelete
  10. @Nana Farzana

    haah..minat sgt dh dgn citer korea..

    xper2..2 boleh dipupuk..hihih

    ReplyDelete
  11. lameeee
    dah x tgk cite koreaaaa ni
    huhuhu

    ReplyDelete
  12. @aimie amalina

    lame ye dh x tgk...
    tapi kalau dh skali tgk mmg x nak miss kan..

    xper..
    nnti kalau ader mase tgk yer..=)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Petua : Nak Hilangkan Air Liur Anak Dari Asyik Meleleh Je...