Dahsyat betol la...

semalam Gadis search kat pakcik Google..
search kat gadjet...
skali terjumpa hp Iphone yang mmg Gadis rase canggih la..
walau pun teringin nak pakai Iphone tapi tak berkemampuan nak beli ...


skali bile survey-survey dlm pakcik Google..
terjumpa lak gambar ni...


amacam...??? canggih x??
x payah dah nak beli DSLR lagi...
ni siap skali..
boleh call,boleh sms,boleh snap pic cantik2,leh amik video n macam-macam lagi la..
kalau la Gadis dapat ni...hihih...cewahh..berangan je la..

spec utk hp ni Gadis pun x sure...
tapi yang pasti kalau x silap Gadis lens dier yg panjang tu dlm RM6++ jugak la...
lens je dh mahal...
hp tu pun maybe ribu2 jugak la..
hihihi...

nnti kalau betul2 rase berkemampuan nak beli baru la Gadis pegi beli..
skrg Gadis pakai aper yang ader dulu...
^_^



Comments

  1. wah menariknya!xyah bli dslr ek..heee

    ReplyDelete
  2. hahahaha...zaman canggih ni macam2 la

    ReplyDelete
  3. @~ NANA ~

    betul tu..

    banyak gajet dh skang ni..=)

    ReplyDelete
  4. @NM02

    mmg gempak pun..
    best kalau dapat..

    tapi bygkan kalau pakai..
    lecehla pulak,..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....

Kek Coklat Moist Ni Sedap Ke?