Family outfit masa reception...DoNe..!!!

Assalamualaikum...

Selamat pagi jiran-jiran Gadis...
^_^

hari Ahad ni biasela..
Gadis akan merasa terlampau malas..
Gadis pun x tau kenape..
hihihi...
tapi kalau meng-updated Gadis x malas..
hihihi...

Pagi ni Gadis nak meng-updated tentang baju-baju yang akan dipakai oleh family Gadis mase reception...
family Gadis buat pilihan untuk beli baju yang ready made..
diorg malas nak pegi tempah..
hihihi..
lagi senang kan..
x yah susah-susah lagi..

jom..Gadis kongsikan dengan readers semua...
hihihi

baju untuk mak Gadis..

ni baju Melayu ayah Gadis..
of course la sepasang ngan mak kan...hihihi

yang ni baju adik2 Gadis yang 2 orang tu..
diorg bercadang nak pakai sama..
ala-ala kembar...
dari tudung sampai ke kasut semuanya sama macam kembar..
hihihi...

baju atok je Gadis x sempat nak snap gambar..
sepasang jugak...
tapi kaler merah maroon..
^_^

k la..
Gadis jumpa u ollss next entry ya...
^_^

p/s : 27 hari lagi..^_^

Comments

  1. assalamualaikum gadis...fuyooo oren la cantik2 sape la yg pakai nanti hehehehe...:)

    mana tudung n sokngkoknya...:)hehehehe...

    ReplyDelete
  2. merah menyala you!!!

    hiks. wedding da nak dekat preps pun mkin deras kannn???

    p/s: lately ni weekends je ain ajak ayah lalu lalang dpn dewan majidee nk usha kut2 ada org buat knduri....

    tp jrg lah org buat situ. dewan ni cntik tp blom femes kut...

    ReplyDelete
  3. @maszull

    waalaikumussalam...

    sape lagi kalau bukan mak n ayah yang pakai...hihihi...

    alaaa...songkok nnti kiter updated mase majlis...=)

    ReplyDelete
  4. @cik nurulain

    tau xper...
    mmg asyik nak update je kejenyer..

    mintak-mintak lepas kahwin pun updated jugak..

    hihihi...

    owhh ye ke..

    pegi je tanyer n masuk tanyer guard kat dalam tu..

    Gadis dah pegi tanyer dah..
    tapi cuti sekolah ni jadual untuk dewan tu full tau...=)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Bantal Tungku Elektrik