Gown Flower Gurl part 2...

Assalamualaikum...

weeehaaaa...
selamat petang semuanya..
dan Gadis harap semua jiran-jiran Gadis sihat sentiasa yer..
aminnn...

petang ni Gadis nak review baju flower gurl part 2..
xde la ramai flower gurl untuk majlis Gadis nnti..
2 orang je..

ni link part 1 {Klik}
lupe nak bagitahu kanak-kanak riang mane la yang jadi flower gurl Gadis nnti..
jom jengah jap..
hihihi

Nama : Siti Nur Sabrina
Nama panggilan : Nina

ni gown yang Nina akan pakai untk reception Gadis..
hihihi..

ok dah..
baju si kenit ni semua dah siap..
Gadis review yang sorg lagi punyer baju plak..

ssh skit nak cari baju yang sorg lagi ni..
umo dah 8 tahun..
maknenyer dah tinggi skit la kan..
tapi Alhamdullillah..
jumpe jugak akhirnya..
xper kiter tgk orang nyer dlu..
^_^

Nama : Sofiya (x igt nama panjang nyer)
Nama panggilan : ochia...
^_^

ni la baju nyer...
x same baju nina ngan ochia..
xperla kot lain-lain..
nnti diorg boleh bawak pegi jalan2..
hihihi

kasut pun x same jugak..
^_^

yang ni same..
^_^

aksesori nyer pun diorg akan pakai yang same..
=)

ok ..
dah siap 1 set semuanya..
tunggu nak pakai je..
mesti cute diorg ni nnti..
nnti gadis akan review tentang gelagat diorg yer..

k la..
tinggal 33 hari je lagi..
nervous ni..hihih..

xpela,
nnti kiter jumpe lagi next enrty yer...
^_^

Comments

  1. mesti dorg excitedkan nak pakai gaun cantik
    hehehe

    ReplyDelete
  2. comelnyerrr...wani dl xberpeluang ada flower girl...

    ReplyDelete
  3. Hehe comel je drg ni. Beshnye ade flower gal

    ReplyDelete
  4. hi. sy ain juga. n also, im b2b from jb!

    ReplyDelete
  5. salam...cantik n cute agaknya bila die org pakai nanti kn...:)

    ReplyDelete
  6. wah best nye ade gaun for flower gurl..set lengkap lg tu.. =)

    ReplyDelete
  7. alahai comelnyeee...mcm baju princess lak...hehe

    ReplyDelete
  8. @e k i n ♥ y u s r i

    mmg dh terlebih eksited dh diorg tu..

    kat umah asyik tanyer bile nak pakai...hihih

    ReplyDelete
  9. @e k i n ♥ y u s r i

    mmg dh terlebih eksited dh diorg tu..

    kat umah asyik tanyer bile nak pakai...hihih

    ReplyDelete
  10. @puansazusarin

    xper..

    nnti buat photoshoot pakai gown...
    hihi

    ReplyDelete
  11. @iedchan

    hihihi..

    mule2 x terfikir..
    tapi mcm nak jugak la..

    hihi^_^

    ReplyDelete
  12. @maszull

    waalaikumussalam...

    mmg comei..=)

    ReplyDelete
  13. @~ NANA ~

    mmg comell.

    princess kecik..hihih

    ReplyDelete
  14. waaa, untungnye jadi flower gurl..cukup lagi tak?kalau tak cukup, nak volunteer jadi flower gurl ni..lalala

    tema ape ni eh?comel je gown dorg..

    ReplyDelete
  15. @Wanie

    alaaa wanie..

    dah cukup dah flower gurl...
    x ckp awal2..kalau x boleh reserved...hihihi...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Bantal Tungku Elektrik