Pencarian Langsir

Assalamualaikum...

Kelmarin Gadis jalan-jalan ngan family..

jalan punya jalan..
skali terpegang satu bende ni..
Langsir..
wahhh...
biasela..langsir untuk bilik pengantin nnti..
hihihi..
cat dah beli tapi belom time nak mengecat lagi..
hihihi..
cadangnyer hari sabtu ni sbb ayah Gadis pun cuti ..
yahoooo..



senang rasenyer..
beli yang ready made je..
beli kat Giant je..
hihihi...
x yah susah2 nak jahit..
hopefully cat ngan kaler langsir matching la..
warna cat pun ayah yang pilih..
kaler pink purple..
^_^

nnti Insyaallah hari sabtu atau hari ahad gadis akan review pasal bilik yang dh di make over yer..

k la...
daaa..
see u ollss next entry yer...
^_^

Comments

  1. wow colourful gitu.hihi

    saya pulak hari sabtu ni baru nak survey langsir.:)

    ReplyDelete
  2. @Cik Zimie
    haah..

    dari doorgift sampai ke bilik..
    semua kalerfull..

    tema kalerfull la mcm ni..
    hihihi..

    wah..
    nnti review yer..=)

    ReplyDelete
  3. @me

    gementar pun ye jugak ni tau...=)

    ReplyDelete
  4. heee...u beli kt giant souther city ke. somehow i rs rumah kita ni dekatttt je. nak dtg wedding u bleh? hehe xtau malu ek.

    ReplyDelete
  5. @cik nurulain

    haah..

    Gadis beli kat giant tsman u...

    owhh ye ker..
    best la kalau mcm tu..

    bolehh..ape slhnyer kalau nk dtg..
    insyaallah..nnti Gadis jemput yer..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Dah Sekolah??

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....