CoolBlog Yang Menjadi Kegilaan...

Assalamualaikum...

Selamat pagi jiran-jiran Gadis semua..
Gadis harap semua dalam keadaan sihat sejahtera hendaknye...

tinggal bape hari je lagi ni nak berlangsung majlis saat Gadis akan di Ijab Qabul kan..
doakan semua berjalan dengan lancar yer...
^_^

Dalam beberapa hari ni..
Gadis mmg jarang berada kat umah dah ni..
asyik kuar berjalan je..bukan berjalan saje2 tau..
ade je barang yang nak di belinyer..
hihihi..
slagi majlis x selesai slagi tu ader je brg  yang nak di beli..
sabar je la..
^_^

kalau dah berjalan mmg tekak tu terasa haus je la kan..
tapi kalau adik Gadis yang sorg ni mmg x sudah2 ngan Coolblog dier..
kalau 10 kedai coolblog nampak depan mata dier, 10 coolblog la dier beli...
dier sanggup minum banyak2 perisa coolblog ni..
Gadis cume tumpang minum skit je setiap kali dier beli...hihihi...

Actually Coolblog ni ader macam-macam perisa..
tapi kebanyakkan nyer orang akan order chocolate blog je...
wah Gadis siap interview pekerja coolblog tau..
mane perisa yang orang slalu order...=)

jom Gadis bgtau perisa mane yang sedap...

 Chocolate Milk Tea + Pearl

 Orange Smoothies + Jelly Apple

 Original Oreo Blended

Strawberry Chocolate 

Strawberry blended + pearl 

 Vanilla Blended + Jelly Apple
(Gadis punyer Favorite Flavour..kalau x cayer try la...)

 Agak-agak kalau ternampak pearl mcm ni maknenyer pearl tu belom cukup masak..=)

 tengok ni resit-resit yang adik Gadis beli..
adoihhh..
mmg x sudah2 dier ni dengan coolblog..
^_^

haaa...kan dah..
dah boleh jadi maskot untuk CoolBlog dah..
hihihi...
^_^

rasenye Coolblog ni dah ader di serata semenanjung Malaysia..
kalau yang x pernah try tu..
baik pegi try..
mmg sedap rasenyer..

nnti kalau ader flavour2 yang Gadis rasa lagi Gadis akan review pada u olls yer..
^_^

k la..
see u olss next entry..
nak sambung potong daun pandan nak buat bunga rampai..

^_^






Comments

  1. wah.. bakal pengantin la cik gadis nie ye..
    huhu... tahniah ye...

    ReplyDelete
  2. amboi bakal pengantin ni..kuat minum ais ye..jaga kesihatan dear.. ;)

    ReplyDelete
  3. hmboi...ni btul2 addict ni..semua rasa ada =)

    ReplyDelete
  4. hehe,.coolblog mmg best tp siyes CN xsuke ade pearl,.suke yg bese je,.hehe,.

    err,kembong la perot kalo beli sebanyak itu,.ades

    ReplyDelete
  5. coolblog ni kire bubble tea la kan?

    ReplyDelete
  6. waa..banyaknye gadis dah penah try..wanie satu pun belum..nak try yg favorite gadis tu nanti..vanila blended jelly apple kan..wee

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Petua : Nak Hilangkan Air Liur Anak Dari Asyik Meleleh Je...