Hantaran Kahwin

Assalamualaikum..

Gud Morning semua..
Alhamdullillah...

Pagi ni Gadis dah boleh updated mcm biase..
dan akan berterusan dengan hari-hari yang akan datang...

updated tetap updated..
hihihi..

pagi ni Gadis nak review hantaran kahwin Gadis..
sebelah pihak lelaki dan sebelah pihak perempuan...=)

Sebenarnya Hantaran Gadis ni Gadis x buat sendiri..
sbb tangan Gadis ni x kreatif sgt...
hihihi..
bila dah x kreatif..Gadis sewa je set hantaran tu..
senang kan..
dah habis guna..pulang balik kat kedai tu..
^_^
ni la kedai pengantin nyer...

kedai hantaran n perkahwinan ni mmg berdekatan betul ngan tesco plentong...
gadis x sempat nak amik gmbr dlm kedai tapi mmg rambang mata kalau tgk..
kalau boleh semua set hantaran nak guna..
ckp je warna ape..semua boleh disediakan..
harga pun sgt berpatutan berbanding kita buat sendiri..
staff nyer pun mmg baik semuanya..

tokeynyer yang paling kanan skali...
mmg peramah..Caren nama nyer..=)

kedai ni x lama lagi akan buat pakej perkahwinan..
photographer n macam2 lagi..
so nnti mane2 b2b yang dah merancang boleh la pegi survey kedai dier..
^_^

jom tengok hantaran perempuan kpd lelaki..












hantaran lelaki kepada prempuan









gmbr ni amik dari camera biase2 je..
kene tunggu gambar dari photographer yang sebenar siap ...
hihihi...

k la..
see u olls next entry yer..
^_^

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Petua : Nak Hilangkan Air Liur Anak Dari Asyik Meleleh Je...