Promosi Vco...!!!

Assalamualaikum...

Salam sejahtera buat jiran-jiran Gadis sekalian..

tengok kalender tinggal beberapa hari je lagi majlis pernikahan Gadis
Gadis nak buat promosi VCO ni..
sempena Majlis Perkahwinan Gadis..
^_^

nak kulit anda semua rasa halus dan gebu?
 teringin pakai make up nampak sekata n licin je?
nak kurang kan berat badan x?


Sesiapa yang purchase 2 botol VCO... 
Gadis akan bagi free postage...
sekiranya berminat boleh pm Gadis kat page ni yer...

 email kan pada gadis pun boleh...
gadisathome@yahoo.com

Peninsular Malaysia : Rm39.90 each
Sabah & Sarawak : Rm43.90 each

^_^

Comments

  1. gadis dah dup dap dup dap dah~

    mkn vco ni tiap2 pagi masuk toilet! best~

    ReplyDelete
  2. kite pun makan vco ni... alhamdulillah. hasilnye setakat ni puas hati ^^ .. ouh kamu buat dekat majidee eh ^^ kan best kalau dapat pegi :)

    ReplyDelete
  3. wah wah sempat lagi nak berniaga tu bakal pengantin ni
    hihi

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Petua : Nak Hilangkan Air Liur Anak Dari Asyik Meleleh Je...