Almari Dapur...Alhamdullillah Lengkap Dah...

Assalamualaikum...

Hai jiran-jiran semua...
memang dah lama Gadis x update ni..
minggu lepas family Gadis datang umah..
hihihi...
bawak diorg jalan-jalan sini...hihhihi..
memang tak sempat nak update..
ni ada kesempatan Gadis update..

~ ade ke orang tunggu entry dari Gadis?? ~

Hari Ahad lepas family Gadis balik JBee, Gadis mcm xde mood je..
agaknyer husben Gadis perasan agaknyer..
terus ajak pegi cari almari dapur dan kelengkapan lain kat Batang Kali, mula-mula rase jauh nak pegi Batang Kali dari umah Gadis kat Antara Gapi tu....dah lame-lame tu la yang paling dekat...huhuhu..

bila dah sibuk-sibuk pilih reduce skit xde mood Gadis...
hihihi..

Gadis ikut je..
kalau dah ajak jalan-jalan sape yang tak nak ikut kan...
hihihi..


kedai ini la yang Gadis and husben cari almari dapur ngan rak kasut..

mula-mula husben terus tunjuk almari ni dapur ni..

so Gadis pun setuju la ngan yang ni..
skali round-round lagi kat kedai tu..
Gadis ternampak yang mcm lain skit la..
hihihi
terus yang tu tak nak...


jeng jeng...
best kan..dah terpikir boleh letak mcm2 dlm ni..hihihi..
^_^

ala-ala 30 minutes meals with Racheal Ray...
alaa yang chanel astro 706 tu...hihihi..
tapi ni kecil kecilan je...hahaha..

bila dah sampai umah mulakan operasi la kan..
mengemas dan menyusun apa yg boleh diletakkan..^_^
husben cakap...''office hney dan cantik dah''...
hihihi

jom tengok turutan nyer...
dari xde apa apa sampai dah penuh dah..
Alhamdullillah...
Gadis suke...^_^




ok la kan kan kan...=)
tinggal hiasan sikit-sikit je nanti...

beli rak kasut pun yang kecik je...
nanti-nanti baru beli yang besar...

comel je rak kasut...
^_^

p/s : Gadis nak masak untuk bekal husben la..husben tukar shift..Gadis pun tukar shift jugak...hihihi..
^_^

k laa..
see uollsss next entry yer..
^_^


Comments

  1. bestnye..dah leh masak dgn selesa...ini rumah Gadis sendiri ke?

    ReplyDelete
  2. saye pon suker kan rak dapur macam tu..ruang storage besar... senang nak menyimpan barang2 kan..saye dolu2 tak jumpe pon rak macam tu..biler dah beli..baru jumpe..:( huhu

    ReplyDelete
  3. suke laci tepi kabinet dapur tu~ unik!

    ReplyDelete
  4. perghh..dapur dh 1st class..haha

    ReplyDelete
  5. @Lynn

    mestila...baru seronok skit nk msk...=)

    ReplyDelete
  6. @dhiera

    tu yang gadis amik je kabinet tu..
    sbb lain pesen skit...hihihi

    ReplyDelete
  7. @aTy _faRed~

    haah...

    mmg betol pun..
    kalau tpt storage nyer beso mmg senang..
    semua simpan kat salam..

    owhh ye ker..
    xper..maybe ader jumpa lagi cantik la tu...=)

    ReplyDelete
  8. @Nurul Husna Abidin

    haah..
    dah selesa dah...hihihi..

    xde la..
    umah sewa je..
    huhuhu

    ReplyDelete
  9. aii yg rak dapur 1st tu mcm saya punya.saya pun baru beli..kat JB berapa ek? saya beli rm230, skali dengan rak tv rm340, rak pinggan mangkuk besi tu tak igt harga... tp berbaloi jugak la

    ReplyDelete
  10. @Syima Syaz

    owh ye ke...lebih kurang sama la yer..

    bukan kat jb..tapi kat rawang...hihihi...

    okla tu kalau dpt harga mcm tu...=)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Bantal Tungku Elektrik