Dah Balik Dah..

Assalamualaikum...

Selamat pagi kepada jiran-jiran ku semua..
dah 4 hari Gadis update apa-apa kan..
bukannya tak nak update tapi keadaan tak mengizinkan nak update..

Gadis dah ikut suami balik Rawang...
Sedih jugak nak tinggalkan family...
tapi kuatkan semangat untuk berjauhan untuk tunaikan tanggungjawab sebagai seorang isteri...Insyaallah..
sebab ini la kali pertama Gadis berjauhan dari family yang tercinta...

biasala kalau nak balik ikut suami mesti touching-touching kan..
huhuhu...

sebelum Gadis balik Rawang Gadis singgah Klang dulu rumah mak mertua..
sepanjang berkawan,bercinta,bertunang tak pernah pegi rumah mak mertua..
dah kahwin baru pergi..huhuhu..
pelik tol...

Gadis pun tak pernah sampai Klang lagi...
ini baru 1st time...




lepas singgah umah mak mertua...
terus balik rumah kami berdua..
rumah kalau orang bujang yang duduk memang `cantik`..
hihihi..

 Hasben cakap Dapur adalah office kat rumah bagi seorang isteri..
^_^

 Dah siap kemas dah...
^_^
bila masak mcm main pondok-pondok lagi sbb x beli lagi kabine yang betol..



 Langsir yang mak jahit dah siap gantung dah...
^_^

 Ruang tamu...

 Adik Gadis asyik tanya je kat mana jam ini di gantung...
sbb dier yang bagi hadiah kawin ni...
tu yang menyibuk sgt...
hahaha

comel je...=)

Fuhhh...
jenuh jugak nak mengemas..
nampak macam tak ada barang tapi sebenarnya tuhan je yang tahu...
letih sangat-sangat dah ni...

dok rumah sorang-sorang makan tido je kejenyer..
^_^

k la..
see u olls next entry...




Comments

  1. sonok dh de umah sndiri..hik :)

    ReplyDelete
  2. haha..tv yang cannot go tu..astro dah pasang lom? bekas yang last tu macam bekas letak powder kat coolblog..kih3..jam tu blm nampak lagi letak bahagian mana..nnt dtg sana bru org tgk..opis isteri-isteri mmg dapor..hahaha..terbaek abg mie.. :D

    ReplyDelete
  3. pelik2, napa sebelum kahwin tak penah pg umah mertua?huhu

    ok dah tu, pelan2 penuhkan rumah bujang ye gadis..hehe

    ReplyDelete
  4. @Lynn

    astro lom pasang lagi...
    abg mie keje..so lom lagi rasenyer...

    bekas coolblog besar..
    ni kecik n comel je..

    mai datang sini cepat..boleh bawak pegi jalan2..=)

    ReplyDelete
  5. @Wanie

    panjang citernyer wanie...=)

    ok wanie..=)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Petua : Nak Hilangkan Air Liur Anak Dari Asyik Meleleh Je...