Duduk Berdua Tapi Macam Berlima...

Assalamualaikum...

Hye jiran-jiran Gadis semua...
dah petang-petang ni kalau buat jemput-jemput udang geragau mmg sedap...
nyummy...^_^

Gadis baru je lepas masak untuk bekal husben...minggu ni husben shift malam..
tapi rasenyer Gadis tak tukar shift..
sama je..
cuma waktu makan Gadis je dah bertukar...=)

Gadis masak yang simple je...
huhuhu..

jommm..

 Daging Masak Merah

Tom Yam Ayam + Sayur

pastu Gadis bukak peti ais...
Masyaallah...macam peti ais pasangan suami isteri yang anak ramai rasenyer...
hahhah...
dok dapur tergelak sorg2...
kelakar pun ada...

cakap ngan husben..
penuh nyer..
husben ckp..''senang...stok terus...''

kura-kura ni pun berpasangan kat peti sejuk ...^_^

 Masyaallah...
rase mcm dah sendat sgt dah ni...
^_^

Yang ni pun same...

Bukan Gadis x mkn jajan kat dalam tu..
mkn sensorg...rase x feel..
kalau kat umah mak rebut-rebut mcm x sukup je rasenyer pulak...
hahahah...

p/s : adik-adik Gadis kalau datang ni...mmg clear peti ais ni...hahahha

k laa..
see u olls next entry..
^_^

Comments

  1. assalamualaikum along...fuyooo byk nyer brg dlm peti ais tu kalau adik ngan caney ada pasti dah habis semuanya tu...:)

    sedap lauk hari ni pas kat Johor cikit...:)

    ReplyDelete
  2. byk betul gadis nie auw ...
    x sbr nak duk berdua 1 rumah nan suami ..
    aaaaahhhhh cepat la bln 2 :P

    ReplyDelete
  3. hehehe mmg penuh lah peti.eh garam pon letak dlm peti?

    ReplyDelete
  4. haha..tawu takpe..milo yg kidnap kat rumah along tu pun,dh abes sampai begado..hahaha :D

    ReplyDelete
  5. waaahh..memang penuh...!! saye nyer peti ais kosong jer..huhu..sejak pegnan memang jarang sangat masak sebab balik keje badan dah rase letih sangat2...lepas isya' terus nak tidor..sabtu ahad pon jarang duduk umah..;p

    ReplyDelete
  6. hehehe
    skali tgk dh mmg mcm berlima dh duduk tu..
    tp xper..
    untk stock emegency nnti:)

    ReplyDelete
  7. @shark

    tau x per...nnti senang...=) kalau org datang...

    ReplyDelete
  8. @aTy _faRed~

    xperla aty...
    maybe time pegnan ni lain kot..
    banyakkan berehat yer..
    tenangkan fikiran..=)

    ReplyDelete
  9. @Lynn

    siap nak bergado...adoiii...=)

    ReplyDelete
  10. @Cikpuan rara

    tu balance garam...
    letak kat luar bersemut nnti...tu yang Gadis letak dalam peti...hihihi

    ReplyDelete
  11. @maszull

    waalaikumussalam...

    dah tau dh...mmg confirm abis punyer..

    ok dah pos dah..

    nak kueh tiaw..=)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Petua : Nak Hilangkan Air Liur Anak Dari Asyik Meleleh Je...