Kasut Kahwin

Assalamualaikum....

Hai jiran-jiran...
pagi ni Gadis nak review kasut kahwin Gadis yang biasa-biasa je...
kadis beli kat kedai kasut kat Sutera Mall JB...
dah survey kat Angsana..
mahal dari biasa...
jadi kiter kene ikut budget..
dan ikut hati...
^_^

jom tengok jom...
gambar dari OP lom siap lagi..
jadi ni amik dari camera OP amatur..=)





Gadis suke pakai kasut ni..
teramat la selesa...

p/s : majlis bertandang nanti nak pakai kasut ni juga la..tapi Gadis nak tambah ribbon..bagi nampak cute..^_^ atau pun pakai kasut hantaran...=)

k la..
see uollsss next entry...
^_^


Comments

  1. cntik la gadis ..erin pun nk pkai la mcm ni kwen kang ..
    tp blum beli

    ReplyDelete
  2. biar murah asalkan cantik,selesa & stunning..love ur ideas nak letak ribbon! good luck

    ReplyDelete
  3. kalau buh pearl lg cntek kn,tmbh lace sket.

    ReplyDelete
  4. kasut gold memang cantik! Kalo pink lagi cantik..hmm nak jemput join giveaway dari cik lily kat sini:http://nashasanzagorgon.blogspot.com/2011/12/1st-giveaway-lily-butterfly-by-miss.html..kalau sudi..

    ReplyDelete
  5. @nasha sanza

    pink xde la mase time Gadis beli..
    yang berkenan pun kaler tu...=)

    ReplyDelete
  6. @rara pinkmafia

    ye juga kan...idea yang best jugak tu...thanks yer...=)

    ReplyDelete
  7. @FY

    ya betul tu...

    thanks yer...=)

    ReplyDelete
  8. @erin moshimoshi

    hihihi...
    mekasih yer...

    xper nnti boleh beli yer...=)

    ReplyDelete
  9. ok jugak kalo tambah reben

    meriah sikit

    hehe

    ReplyDelete
  10. @Lea Isnawi

    tula...=D akn tmbh reben jgn tu nnti...

    ReplyDelete
  11. berape harga kasut ni?cantik!banyaknye koleksi majalh..pengantin kan tu?

    ReplyDelete
  12. @Wanie

    x sampai rm80.00
    haah..mmg pengumpul majalah..
    yup mjlh pengantin...=)

    ReplyDelete
  13. @Wanie

    opppss bukan pengantin...
    mjlh remaja...=)

    ReplyDelete
  14. wau color gold mmg menyerlah..cantik la =)


    *gadis nak ai lukiskan 1 doodle pengantin? boleh aje..kasitau nak color ape, baju cmana..tp simple2 aje la =)

    ReplyDelete
  15. @Munnafendy

    wahhh...betul ke ni...hihihi...

    kalau mcm tu Gadis nak warna oren+hitam...

    baju x kisah...
    yang simple tapi cantik...=)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Bantal Tungku Elektrik