Meja Guestbook Hilang...

Assalamualaikum...

Selamat pagi jiran-jiran Gadis semua..
hope semua dalam keadaan sejahtera...

Gadis rasa lama dah Gadis x update entry kan..
huhuhu...

Gadis nak story yang meja Guestbook Gadis hilang masa hari bersanding...
mmg teramat hampa betul...
tah mana tah hilang pegi meja tu...
kalau Gadis bukan pengantin Gadis dah pegi cari dah meja tu..
nasib baik la Gadis yang jadi pengantin..
mmg Gadis x leh nak buat apa...
:(

Nasib baik ada space dari meja letak goody bag...
lagi satu nasib baik mak gadis teringat nak letak guest book tu..
kalau tak mmg terbiar mcm tu je gustbook Gadis..
huhuhu..

 magic colour...

 simple sgt2 kan...huhuhu...

 nasib baik ada...=)

 Gadis suka tgk huruf-huruf tu...=)

orang pertama yg tulis...=)

p:s : skali masa lepas habis majlis Gadis mcm perasan meja Gadis tu kat dlm bilik pak guard...

k laaa..
see u ollss next entry..
^_^

Comments

  1. wah.. cun gak tuh, ada guestbook.
    what?? g la mintak balik meja tuh. ntah ter parking ke, sape tau

    ReplyDelete
  2. laaa, ade la tu yg ubah kan..huhu..gadis, ramai ke isi guestbook?

    ReplyDelete
  3. simple but nice~
    sabar je la pak guard ni. sukati je nak amek meja orang. grrr

    ReplyDelete
  4. @akmalandwirahitamku

    thanks...

    x tersalah parking...
    parking betul..
    skali tengok orang dah amik plak..

    nak mintak time tu tgh sibuk...=)

    ReplyDelete
  5. @Wanie

    tau x per...
    memang sirap limau je kan...
    huhuh...

    ramai jugak yang isi guestbook tu...
    =)

    ReplyDelete
  6. @dhiera

    thanks yer..=)

    tau x per...
    mmg suka hati dier jek..

    pastu buat muka x bersalah...

    ReplyDelete
  7. cantik la dear. xpe meja hilang buku jangan hehe :)

    ReplyDelete
  8. @anaztasias nora aira

    mekasih yer...=)

    tu la..nasib baik buku x ilang...

    ReplyDelete
  9. da jd trend kan skang..

    tp nice la sbb boleh jd kenangan kan nt..:)

    ReplyDelete
  10. @Juliet_iRa~"

    haah...dah jadi trend skang ni...

    tu yang best boleh wat kenangan...=)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....

Kek Coklat Moist Ni Sedap Ke?