Pegi Klinik & Bekal Husben

Assalamualaikum...

Selamat pagi jiran-jiran ku semua...
Gadis baru je lepas sarapan sebab nak makan ubat..
selalunya Gadis tak sarapan pun sebab malas...
hahaha...

Malam tadi pegi klinik...
cadangnye nak cek demam je..
nasib baik kad klinik perodua husben dah siap update..
kalau tak memang kena caj...
so free je..=D


klinik nyer cantik dan bersih je...
nasib sampai awal..
selepas kami berdua punya la ramai yang datang...
^_^

masuk je bilik doktor
doktor cakap simptom-simptom yang Gadis kene ni macam pregnant...
doktor cakap boleh kalau nak cek tapi kene bayar rm20 sbb test utk pregnant tak termasuk untuk panel...
husben cakap try la..
mane la tau...hahaha...
Gadis rase macam belom lagi...
husben yang eksited..hahaha

bila dah cek air kencing..
kat pregnancy test tu line nye 1 je yang keluar...
so maknenyer tak mengandung la..
tak de rezeki lagi..
x sempat nak snap pregnancy test mase tu..
sbb dier amik cepat sgt..

then doktor cuma bagi ubat je..

punya la banyak ubat...
tapi tetap telan untuk baik...
kalau tak memang tak boleh buat keje apa dah nanti..
=D

Tadi citer pasal klinik..
ni Gadis citer pasal bekal pulak..
=)
Dari hari Isnin hari tu..
Gadis dah bangun awal je...
kol 5.30 pagi dah bangun nak buat bekal husben...
dier cakap senang dah ada bekal..
tak payah beli lagi kat luar...
Gadis tak kisah..masakkan je..
^_^

Hari ni baru Gadis sempat snap gambar lauk yang Gadis masak..
hari ni husben nak ayam masak kicap, telur dadar, sayur tak kisah..
jadi Gadis masak sayur kubis goreng...
senang..=)

taa daa (ala-ala Giada At Home)
dah siap letak dalam bekal..hihihi...

p/s : skali tengah masak air meletup plak plag...
melompat husben bangun...hahaha..
klakor lak..



k laaa...
see u olss next entry..
^_^

Comments

  1. sweet nyer cerita...tang last tu yg buat kak long gelak..pe pun, cik puan gadis kne jaga kesihatan yer...

    rajin2 mkn ubat na! :)

    ReplyDelete
  2. excited nana baca..ingatkan pregnant! :) doa banyak banyak..insyaAllah rezeki tu akan sampai..hihi.

    get well soon ya!

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum along...napejadimcm tu sekali...meletop plak tu masa meletup tu ngah masak apa...?

    ReplyDelete
  4. @maszull

    waalaikumussalam...

    ntah la..
    x tau nape jadi mcm tu skali..

    masa tu tgh masak air kat heater..=)

    ReplyDelete
  5. @♥ nana i am ♥

    hehehe...
    nnti kalau betol-betol ada gadis bgtau yer...

    aminnnn...

    mekasih yer...=)

    ReplyDelete
  6. @kaklong

    hehehe...

    kaklong tergelak yer..=)

    thanks kaklong...^_^

    ReplyDelete
  7. takde rezeki lagi..makan ubat ye :) semoga cepat sembuh gadis..

    ReplyDelete
  8. gadis!! kot2 pregnancy test doc silap :) doala moga ada rezeki untuk itu..

    rajinnya gadis masak pagi2!! kagum..

    ReplyDelete
  9. @nurul izayani

    tak kan la silap kot...hihihi...

    insyaallah kalau ader rezeki..

    hehehe...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Petua : Nak Hilangkan Air Liur Anak Dari Asyik Meleleh Je...