Pencarian Langsir Rumah

Assalamualaikum...

yeeehuuuu jiran-jiran....
semenjak 2 menjak ni Gadis update entry 2 kali dalam 1 hari..
dulu 1 hari 1 entry...
hihihi...

xper la kan..

Gadis pegi Jakel kononnyer nak tengok-tengok je langsir kat situ...
skali kalau orang perempuan dah sampai tempat-tempat macam tu memang rambang mata..
semua nak...hihihi..
murah pulak tu...=)
Gadis nak beli langsir untuk rumah yang akan Gadis tinggal ngan hasben nnti..
Alhamdullillah..

jalan punya jalan...pilih punya pilih...
Gadis berkenan kat 3 kain ni..
tapi terpaksa pilih satu je..
tak boleh tamak-tamak...
^_^

 mak Gadis tarik kain yang warna oren tu...
tapi Gadis tengok yang warna hitam sebelah tu...
nampak eksklusif
^_^

 Gadis berkenan yang warna merah tu...
tapi tak tau la kenapa tak amik yang tu..
=)

last-last Gadis pilih warna ni...
cantik kalau dah jadi langsir nnti...=)
warna oren...

 balik rumah mak Gadis terus jahitkan langsir tu..
^_^

dan langsir dah siap dalam masa setengah jam sahaja...
hebat kan mak Gadis...
'Super Mak ' la katakan...
^_^

p/s : hasben call dan dier kata nak balik jb esok...yaahooo...
opsss...terover plak...
=D

k la ...
see u olls next entry...

Comments

  1. wahhh bestnye mak jahitkan! mmg kelasss la kalo blh siapkn dlm masa stengah jam...hehe

    ReplyDelete
  2. syok la reti jahit sendiri...cik gold ni pegang mesin pon x penah.hehe

    ReplyDelete
  3. @~ NANA ~

    hihihi...

    tu la..senang bila dah siap...=)

    ReplyDelete
  4. @cik gold

    same la ngan Gadis..
    mmg x reti jahit sendiri pun...=)

    ReplyDelete
  5. hehehe.. bestnye mak gadis pndi jahet lngsir huhu cntik kaler oren tu tp kte kenankt merah tu la huhu

    ReplyDelete
  6. @nazirah

    hihihi...

    berkenan warna merah jugak yer..
    same la kiter...=)

    ReplyDelete
  7. salaam,, check this entry out please,, kalau join mana-mana daripada 5 benda ni daripada blog muja (bukan akan join),, gitau kat comment k,, t muja review blog awk,, muja follow :D

    http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/3-entries-paling-penting-for-year-2011.html

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum gadis...hepi anniversery 1st month ye lalalalala...hehehehe...:)

    ReplyDelete
  9. @maszull

    waalaikumussalam...

    mekasih yer...hihihi =)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Petua : Nak Hilangkan Air Liur Anak Dari Asyik Meleleh Je...