Selamat Hari Lahir Buat Suamiku

Assalamualaikum...

Selamat Tengah hari jiran-jiran Gadis semua...
^_^

Hari ni Gadis nak update entry pasal bezday..
bezday sape??
bezday husben Gadis yang tercinta...
^_^

Gadis tak boleh nak celebrate sama-sama ngan husben Gadis sbb sebenarnya kami pasangan PJJ (Perkahwinan Jarak Jauh)..huhuhu...
sedihnyer...

Ada orang kata kisah kami ni unik..
sbb kami berkenalan dari darjah 3 di sekolah agama Melaka...
hihihi..
Kadang-kadang buat Gadis tersenyum bila terkenangkan time kecik-kecik dulu...
nak tau kisah kami x?
klik link ni..
^_^


'' Selamat Hari Lahir Sayang....''
Semoga panjang umur , sentiasa dimurahkan rezeki, semoga hubungan kiter bahagia hingga akhir hayat...dan di kurniakan zuriat yang soleh dan solehah...
Aminnn...



Comments

  1. ala PJJ ke kak?

    sedihnya...terpaksa menahan rindu je ari2 kan

    hehehe

    ReplyDelete
  2. kesiannye...xpe, nnti dia blk blh celebrate sama2 k :)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum gadis...Aminnnn mudah2an yer...:)

    ReplyDelete
  4. @Lea Isnawi

    ek em la lea...

    xper..rindu sentiasa...=)

    ReplyDelete
  5. amin..moga kekal hingga ke anak cucu..:)

    ReplyDelete
  6. sekolah melaka katne..heheh..sweet nye..heppy besday kat hubby u..btw i folo u k..:P

    ReplyDelete
  7. @iedchan

    sekolah rendah kat bachang n bandar hilir...

    sekolah menengah kat tengkera...=)

    thanks ye dear...=)

    ReplyDelete
  8. Nak jumpa dah pon..relax2..:D

    ReplyDelete
  9. ulooo PJJ ke kak =( sian akak, xpe nnt leh wat suprise utk hubby tak kantoi ;p btw, semoga akak kekal bahagia =)

    ReplyDelete
  10. @L.e.e.z.a

    haah la...
    tu la nnti nak buat surprise...hihi

    thanks yer...=)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Bantal Tungku Elektrik