Tinggal 1 Punya Pasal Sanggup Tanggalkan....

Assalamualaikum...

Selamat mlm jiran-jiran Gadis semua...
hope dah dinner dah yer..
bekal husben pun dh siap dibekalkan...
^_^

hari Isnin pegi Tesco Rawang..
kononnya nak makan je...
skali bila dah sampai kan...
jalan-jalan je la..
tapi niat tu jalan-jalan je..
memang tak nak beli apa-apa dah...

sampai-sampai je Gadis n husben isi perut dulu..
lapar sangat-sangat...huhuhu



alhamdullillah kenyang dah, Gadis & husben pun jalan-jalan kat atas...

skali round-round punya round..
husben cakap yang Gadis tak de selipar lagi kat umah...
Gadis pun pilih la...
mula-mula tak de yang berkenan..
kononnyer tak nak beli la..
skali bila dah niat nak blah je..
ternampak plak satu selipar tu..
pada gadis comel la kot..
hihihi..

tapi....
sebelah xde reben nyer..
dah menyirap dah rase..
pastu tu je la satu size...
n mmg tinggal satu pun utk warna ni..

ni la selipar nyer..
xde reben sebelah kan..

last-last Gadis memang dah malas nak cari lagi lepas ni..
Gadis nekad amik selipar yang sama warna putih tapi rebennnyer lengkap..
Gadis cabut reben nyer tu...
hahahah...
jahat tak Gadis..
kihkihkih...

ni la reben nyer...
husben cakap ngan Gadis...''asal boleh je kan''
kihkihkih...
''xperla..balik umah nanti sayang gam la kan...''
^_^

husben Gadis gamkan...
^_^

taaa daaa...
kan dah cantik...
x nampak macam tadi kan...hihhi..
comel je bila pakai...

p/s : sempat amik kasut dalam umah lagi..hihihi..sbb rase sweet sgt...^_^

comel tak...??

k laa..
see u ollsss next enrty..
^_^

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Bantal Tungku Elektrik