Posts

Showing posts from August, 2011

Selamat Hari Raya...!!!

Image
Salam Ramdhan yang ke 28..

Alhamdullillah..

bersyukur sgt sbb dapat berpuase hingga hari ni..




di kesempatan ni..

Gadis nak ucapkan 









Hati-hati di jalan raya ye jiran-jiran bile balik kpg tu..

ingt orang yang tersayang...

^_^ 

Kentut Itu Membahagiakan???

Image
Salam Ramadhan yang ke 29..

fuhh...raya..!!! raya...!!!

rasenyer mmg x lame lagi je dah ni..

hihihi..




Hari ni entry Gadis mcm lain skit la kot..

tapi rasenyer yang jenis x kisah..x kisah la...

hihihi...




juz mcm info je ni..

yang berlaku pada pasangan-pasangan..

n more nak tanyer pendapat u ollss..

hihihi..




Jarang sekali kita dengar pompuan kentut kuat kuat terutamanya bila      
tengah keluar dengan lelaki. Mereka sanggup tahan kentut sampai biru biru
muka semata mata tak mau kentut depan teman lelaki mereka. Padahal,      
lelaki sikit pun tak kisah jika pompuan terkentut. Adat la tuh dah nak  
terkentut. Paling kurang lelaki akan berkata ”Eh! Makan apa kentut busuk
dan kuat sangat nih???“ Dan secara otomatik lelaki dan pompuan tadi akan
ketawa bersama sama. Ini akan menjadikan hubungan mereka semakin ceria.  

Lelaki secara lazimnya terkentut secara tak sengaja. Dan apabila benda ni
terjadi, lelaki dengan secara tak malunya akan mengaku depan teman      
wanitanya bahawa dia terkentut. Da…

Sape boleh parking macam ni???

Image
Salam Ramadhan yang ke 26..

Alhamdullillah..




tinggal beberapa hari je lagi nak raya ni..

hihihi..

kalau ader budak-budak kecik lagi meriah kan..

tapi lom lagik..

hihihi..




eh terlupe plak..

Gadis jumpe gambar ni..




Agak-agak sape yang leh parking mcm ni??

kalau boleh kira hebat la..

hihihi...

*

*

*

*

*

*
*
*

*
*

*

*
*

*






hahaha...

Gadis mmg x pakar sgt..

silap-silap masuk longkang tu..

kihkihkih..




k la jiran-jiran..

see u olss next entry yer..

^_^


Photo Editing Contest By Eien Razak & Dayah Jelita

Image
Salam Ramadhan yg ke 25..

petang ni Gadis teringin nak masuk contest plak..^_^

kalau ader rezeki Insyaallah boleh menang..

kalau x menang pun xper..

janji try...^_^




nak tau lebih lanjut tentang contest yang dianjurkan oleh 2 gadis ni, try la klik banner tu yer..

^_^









Gambar yang Gadis akan submit utk contest ni cume 1 gambar  je..

x banyak pun..

sbb Gadis x pandai sgt nak mengedit ni semua..

tapi sekadar mencuba ape salahnyer kan..hihihi..

mane tau leh mengasah skill yg ade..




Jom tengok gambar yang Gadis nak submit..







Gambar sebelum edit






Gambar selepas edit 






Gambar ni di snap kat Pantai Puteri Melaka..

dekat je ngan pelantar minyak Petronas..




Gadis nak tag

LEA ISNAWI

Teringin ke nak pakai kasut ni?

Image
Salam Ramadhan yang ke 25

Alhamdullillah ..




lame dh x update blog ni..

Gadis x pegi mane-mane pun..

ade je kat umah..cume biasela..

mane nye nak siapkan persiapan raya..

mane nak siapkan persiapan kawin..

kira penting jugak tu 2 perkara..

tapi mane yang patut di dulukan akan didulukan la yer..

^_^




dah x lame lagi je nak raya ni..

hihihi..

persiapan raya??

beres...siap dah..

tggl nak menggayakan je ni..hihihi..




sempena nak raya ni..

of course la beli baju raya baru..kasut baru n semuanya baru la.

hihihi..

ni Gadis nak share kasut-kasut ni..

mane la tau ader jiran-jiran Gadis yang teringin nak pakai kasut mcm ni..

Gadis dh ader kasut dah..tu yang tengok je kasut ni...




Jommm...






unik kan kasut zirafah ni..hihihi..

Gadis rase kalau pakai ssh nak jatuh kot..

sbb ader 2 tumit merangkap kaki zirafah..^_^





 yang ni bebudak mmg suke la kot pakai..






 yang ni Gadis tengok dah mcm kasut pakcik McD pun yer..

=)






 bagus jugak kasut ni..

boleh wat simpan barang..

boleh simpan duit raya kat situ..hihih






Katil-katil ini pelik sungguh...

Image
Salam Ramadhan ke 20..

Alhamdullillah ...




Hari ni kiter cuci mata tengok katil-katil pelik..

pada b2b yang masih nak mencari katil utk rumah baru..

pilih-pilih yer...

hihihi..

Gadis pun nak grab satu ni..^_^




Jom ikut Gadis...






 1. BedUp, Ceiling bed

* Jimat ruang kalau pakai katil ni..^_^






2. Fantasy Coach

* Paling suke yang ni...^_^





 3. The Rocking Bed

* Macam buaian dah...lena je tido..






4. Computer bed

* Ni sesuai untuk yang workaholic rasenyer...





5. Cosmovoide bed

* Kalau tido dalam ni dah mcm dalam angkasa dah..=)





6. Magnetic Bed

* Katil Magnet..?? kalau kat badan ader kunci ke kan..terus melekat kat katil..x yah sangkut tpt kunci lagi..hihihi..









 7. Hamburger bed

* Nampak best je baring atas katil berger ni..






 8. The Lommed Bed

* nampak mcm sweet je kan..






9. Molecular Bed

* Tido atas Atom, molekul





10. Napshell

* Tah mcm mane gaya la nak tido ni..=)





11. Quantum Sleeper

* ni pun Gadis x paham mcm mane gaya tido nyer...





12. The Scoop

* Ni pun salah satu katil serbaguna..





13. The Sonic…

^_^...::: Saya nak join bloglist Lily:::...^_^

Image
Pagi-pagi dah join segmen ni..hihihi..

dah jom join jugak..^_^

Cik Lily punyer blog

Siapa dier ni????

Image
Salam Ramadhan yang ke 18...

Alhamdullillah..




Dah nak raya dah ni..

x lame je lagi dh ni..

semua dh sibuk shopping dah..

dengan kuihnyer, dengan baju nyer, dgn langsir nyer..

mcm2 la..




Hari ni Gadis nak bgtau sape yang tolong Gadis wat header Gadis..

kira interior designer la..

hahaha..

Sebelum tu Gadis nak ucapkan ribuan terima kasih kepada yang memuji header Gadis..

x lah sehebat atau se gah mane pun..

tapi ok la bagi jiran-jiran yang dtg berkunjung umah Gadis yang x seberapa ni..





Sape yang buat n siape dier ni yer?

adik Gadis yang buat sebenarnyer..

ni header adik ..






nak singgah blog adik..

TEKAN SINI..





Antara yang adik tolong buat...









Gadis punyer






ni blog Mak Gadis..

nak singgah x??

KLIK SINI..






yang ni adik Gadis x buat kan..

adik Gadis yang no 3 tu buat sendiri..

blog dah lame x updated dah ni..

nak PMR..

fokus pada study dulu..

tapi kalau nak singgah-singgah boleh aje..=)

SNAP SINI..




Gadis x pandai sangat nak buat bende-bende mcm ni..

so kene la mintak tolong kan..

bodek-bodek skit…

Mane nak cari ni???

Image
Salam Ramadhan yang ke 17..

Fuh mmg pantas mase berjalan...

Semakin pantas masa semakin mendebarkan ...

^_^

tapi x perla..hidup mesti diteruskan seperti sedia kala..




Gadis tgh pening ni..

mane la Gadis nak cari buku-buku agama yg boleh dikira mcm mini book la n mudah dibawa kemane-mane nnti..nak kat area johor bahru dengan harga borong...huhuhu

x silap Gadis penah nampak kat Mydin MITC Melaka je hari tu..

tapi time tu belom time nak beli..

hhuhuh..

bile la nak dok Melaka semula ni..

rindu nak dok sane..

ek eh..Gadis ni asyik melalut je x sudah..

nak pegi ke sane tu..alahaiii..




mmg la skjp sampai ikut hiway 1 jam stengah dh sampai..

tgk la mcm mane nnti..

kalau dapt kat jb ni lagi senang..

x yah kuar minyak n tol..

hahaha...





Nak cari yg mcm ni...=)




Kot-kot kalau jiran-jiran Gadis ader terjumpe tpt borong buku yang mcm tu bgtau Gadis yer..

banyak tpt dah Gadis cari ni..tapi lom jumpe..

ke Gadis ni yang x nampak..tu x tau la kan..

Mane Nak Cari Ni..???

Majlis Pertunangan ku yang dah lepas..

Image
Salam Ramadhan ke 16..

Alhamdullillah..

yang pasti pagi ni perot Gadis dh bunyi lagu dangdut dh ni..

sbb terlepas bangun sahur..

hmmmm..

x per dugaan berpuase kan..




so pagi ni Gadis nak citer pasal majlis bertunang Gadis yang dh berhabuk dh ..

lagi 3 bulan lebih nak kahwin..

barulah terhegeh2 nak citer pasal majlis bertunang..

( malu-malu)

tapi x perla..

Gadis cume nak flash back je..




orang kate mengimbau kenangan tu seronok tau..

baru la ader rase sedih, gembira, seronok n macam2 lagi la..

jadi pengalaman pun ye jugak..




xde aper yang Gadis nak flash back..

cume gambar2 je yang ader..

jommm..ikut Gadis..




*

*

*

*

*

*

*






























Time ni Gadis berisi..huhuhu





oPPsss...si Kembang ni pun nak bertunang yer...hihihi 






Mak n Ayah Gadis bersanding lagi sekali...hihihi






Bunga Rampai..suke bau nyer..wangi.... 















Rewang kecil-kecilan.. 

Mak Gadis n Gadis masak sehari sebelum majlis..

hihihi..





Tetamu..







Alhamdullillah semua berjalan dengan lancar sempurna..

tapi yang paling best Gadis pakai bulumata palsu yang …