Posts

Showing posts from November, 2011

Any Idea...????

Assalamualaikum...
Ada rakan-rakan blogger Gadis dah mensarankan supaya menukar header blog...
tapi idea tu tidak terluah lagi buat masa sekarang...^_^
Ada Idea tak...???

Wordless Wednesday : 05 ~ Kek Kahwin

Image
Assalamualaikum...

see u olls next entry... ^_^

Gambar Majlis Bersanding...

Image
Assalamualaikum...
Malam ni Gadis nak updated gambar majlis bersanding plak...
jom tengok jom...^_^

 majlis meraikan pengantin...
kumpulan nasyid yang meraikan pengantin...=)
 bersanding..
 kene tol yang pertama...=)
 tol yang kedua...=)
last tol dari mak andam...=)


makan berdamai..=)
k la.. see u olss next entry yer...=)

outfit n makeup Nikah...

Image
Assalamualaikum...
Selamat pagi... pagi-pagi breakfast nasi lemak... mmg sedap... Alhamdullillah..
Gadis nak review outfit n makeup masa nikah...
outfit Gadis sendiri punyer baju.. tempah.. pada Gadis cantik.. make up pun Gadis puas hati... nampak lebih natural berbanding make up bertunang..



Cantik x? hihihi...
k la .. see u olss next entry yer... Gadis akan updated lagi...=)

Hantaran Kahwin

Image
Assalamualaikum..
Gud Morning semua.. Alhamdullillah...
Pagi ni Gadis dah boleh updated mcm biase.. dan akan berterusan dengan hari-hari yang akan datang...
updated tetap updated.. hihihi..
pagi ni Gadis nak review hantaran kahwin Gadis.. sebelah pihak lelaki dan sebelah pihak perempuan...=)
Sebenarnya Hantaran Gadis ni Gadis x buat sendiri.. sbb tangan Gadis ni x kreatif sgt... hihihi.. bila dah x kreatif..Gadis sewa je set hantaran tu.. senang kan.. dah habis guna..pulang balik kat kedai tu.. ^_^ ni la kedai pengantin nyer...
kedai hantaran n perkahwinan ni mmg berdekatan betul ngan tesco plentong... gadis x sempat nak amik gmbr dlm kedai tapi mmg rambang mata kalau tgk.. kalau boleh semua set hantaran nak guna.. ckp je warna ape..semua boleh disediakan.. harga pun sgt berpatutan berbanding kita buat sendiri.. staff nyer pun mmg baik semuanya..
tokeynyer yang paling kanan skali... mmg peramah..Caren nama nyer..=)
kedai ni x lama lagi akan buat pakej perkahwinan.. photographer n macam2 lagi.. so nnti mane2 b2b…

Alhamdullillah...

Assalamualaikum...
hai semua jiran-jiran Gadis.. Gadis dah bergelar Pn.Nurul Ain... hihihi..
Alhamdullillah pada yang hadir, pada yang mendoakan segalan nya berjalan dengan lancar..
Insyallah nnti gadis upload gambar yer..
^_^
p/s : nak kene teman en husben mkn tgh hari jap...^_^

Hari Terakhir bergelar Cik Nurul Ain

Image
Assalamualaikum...
Selamat pagi jiran-jiran..
Ni entry auto publish ni.. Maybe sekarang Gadis adalah orang yang paling buzy.. n maybe tengah pakai inai.. hihihi.. doakan semuanya berjalan dengan selamat ye jiran-jiran...
Jemput semua rakan-rakan blogger hadir ke majlis Gadis yer...=)



Hari ni hari terakhir Gadis akan bergelar Cik Nurul Ain  ^_^
daaaa.... see u olss next entry.. ^_^

Semakin Hampir...

Image
Assalamualaikum...
Yeeehaaaa.. Selamat pagi semuanya...
Dah semakin hampir ke hari itu.. Gadis pun semakin berdegup laju jantung.. berdebar-debar2 rasenyer ni..
VIP doorgift pun dah siap di packing... Doorgift untuk tetamu biase pun dah siap di packing... Alhamdullillah...
 VIP Doorgift..
Tinggal nak masukkan telur je ni.. telur pun dah siap beli.. hihihi...
hari ni akan merebus telur dan kemudiannya akan dimasukkan kedalam doorgift yang comel2 itu.. hihihi...
k la.. see u olls next entry.. daaaa..
^_^

Wordless Wednesday : 04 ~ Mana 1 yang betul ni?

Image
Assalamualaikum...
(Entry Autopublish)
Mana satu yang betul ni??


^_^

CoolBlog Yang Menjadi Kegilaan...

Image
Assalamualaikum...
Selamat pagi jiran-jiran Gadis semua.. Gadis harap semua dalam keadaan sihat sejahtera hendaknye...
tinggal bape hari je lagi ni nak berlangsung majlis saat Gadis akan di Ijab Qabul kan.. doakan semua berjalan dengan lancar yer... ^_^
Dalam beberapa hari ni.. Gadis mmg jarang berada kat umah dah ni.. asyik kuar berjalan je..bukan berjalan saje2 tau.. ade je barang yang nak di belinyer.. hihihi.. slagi majlis x selesai slagi tu ader je brg  yang nak di beli.. sabar je la.. ^_^
kalau dah berjalan mmg tekak tu terasa haus je la kan.. tapi kalau adik Gadis yang sorg ni mmg x sudah2 ngan Coolblog dier.. kalau 10 kedai coolblog nampak depan mata dier, 10 coolblog la dier beli... dier sanggup minum banyak2 perisa coolblog ni.. Gadis cume tumpang minum skit je setiap kali dier beli...hihihi...
Actually Coolblog ni ader macam-macam perisa.. tapi kebanyakkan nyer orang akan order chocolate blog je... wah Gadis siap interview pekerja coolblog tau.. mane perisa yang orang slalu order...=)
jom Gadis b…