Posts

Showing posts from January, 2012

Sabar Je La...

Assalamualaikum...
dah lame sgt x update entry ni.. minta maaf yer..
semenjak Gadis tau Gadis pregnant hari tu.. Gadis mengalami macam-macam alahan... Tuhan je yang tau... lemah dan tak bermaya je ni...
sekarang ni pun Gadis balik Jbee.. tukar angin..mane la tau boleh ok...
bau makanan tgh masak x boleh... orang kata sensative dgn bau makanan... dapur x boleh masuk... bau suami pun x boleh... huhuhu... kesian dier...
yang Gadis boleh mkn.. Jambu batu shj... pastu minum air susu jenama ILHAM... air susu utk baby yang dh siap ayat Al-Quran... Alhamdullillah itu je yang boleh minum dan makan...
ok la.. ni pun Gadis x larat dah ni.. nak baring je...
jumpa lagi next entry yer... ^_^

Alhamdullillah...Alhamdullillah...Alhamdullillah...

Image
Assalamualaikum....
Dah nak tengah hari dah kan... ada jiran Gadis yang sibuk tgh masak .. ada yang tgh mesyuarat tingkap.. ada yang tengah lepak tgk tv lagi... n macam-macam lagi la...
Gadis biasela.. dok blogwalking jap.. pastu tulis entry... ^_^
Hari ni Gadis gembira sangat-sangat rasenyer... hihihihi...
Hari tu Gadis pegi klinik sbb demam n mual-mual tekak ni.. skali cek pregnant.. doktor cakap negative.. xde rezeki lagi...
skali lepas tu tekak Gadis ni teringin nak mkn macam-macam... x rase pun mcm nak cek lagi... sbb baru je lepas cek pregnant... makan punyala macam-macam... hihihi...
hari  tu Gadis balik rumah MIL kat Klang pegi beli pregnancy test kit kat Guardian... kononnyer nak try je... sbb Gadis x de rasa tanda-tanda pregnant pun... ^_^
husben pun beli... beli jenama ni... yang paling murah... hahahhaha...
sbb tinggal yang ini je kat situ.. ^_^
lepas balik dari rumah MIL x test lagi.. sbb takut.. hihihihi...
skali malam tadi Gadis tido sorg kat umah.. sbb husben shift malam.. tibe2 mcm mual tekak ni.. bangun…

Wordless Wednesday : 12 ~ Sleep Box

Image
Assalamualaikum...





best kalau dah ada mcm ni kat Malaysia...
mana yang outstation..nak save budget boleh dudk kat sini..
comel jek...
^_^

p/s : kemalasan telah melanda diri...=(

see u ollss next entry...
^_^

Bergedil & Sushi & Mouse Pad

Image
Assalamualaikum...
Hai jiran-jiran Gadis... ramai yang tengok-tengok kan rumah Gadis time Gadis tak de kat rumah... terima kasih yer... ^_^
Sbnrnyer Gadis baru balik dari rumah MIL di Klang.. tak jauh pun rasenyer.. dalam 1 jam je dari rumah Gadis... =)
Sebelum pegi rumah MIL sempat Gadis buatkan bergedil daging... macam bulan pose plak kan makan bergedil ... tapi kalau family Gadis, x kira la bulan pose ke atau x tetap makan bergedil jugak... buat sarapan pagi atau minum petang.. memang sedap..=)
selalu peniaga-peniaga buat yang besar-besar.. tapi Gadis suka buat yang comel-comel mcm ni.. senang ,skali masuk je dalam mulut... hihihi
pastu esoknyer jalan-jalan kat JJ Klang... boleh tahan la beso nyer... penat berjalan..hihih..
hari tu Gadis pernah teringin nak makan sushi.. tapi Gadis nak satu je.. tak nak banyak-banyak... anak saudara husben plak memang suka makan.. so Gadis pun jamah jugak la... hihihi.. janji tekak tu dh merasa sushi.. sempat snap gambar kedai sushi n sushi je.. makan skali je tapi dah rase mu…

Rainbow Rose Memang Ada Tau..

Image
Assalamualaikum..
[ Entry AutoPublish ]




cantik kan.. Gadis teringin nak satu.. ^_^
see u olss next entry.. ^_^

Ada Sesiapa Nak Wallpaper Rumah Anda Yang Macam Ini...??

Image
Assalamualaikum...
[ Entry AutoPublish ]
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 08
 09
 10
 11
12
Ada ke jual ek? ^_^
see u olls next entry.. ^_^

Teringin Tak Nak Pakai Contact Lens Ni...???

Image
Assalamualaikum...
 01.
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 08
 09
 10
 11
 12
 13
 14
15
Gadis tak teringin nak pakai semua contact lens kat atas tu.. seram je..
k laa.. see u olss next entry..
p/s : nak balik umah mertua minggu ni..=)

Rumah Pun Nak Kene Hias Jugak Kan...

Image
Assalamualaikum...
Selamat tengah hari Alhamdullillah masih bernyawa sehingga hari ni... ^_^

Gadis baru lepas masak
berbunyi perut ni
hari ni masak ayam blackpepper...
kalau tau adik Gadis yang no.3 tu..
terlompat-lompat dier..
dier mmg suke mkn lauk ni..
hihihi

nyummy...=D
tajuk entry pun dah tau mesti nak cantikkan umah ... hihihi.. Gadis sekadar berkongsi jek.. nak kata pandai hias sangat tu xde la.. hias sikit-sikit je... baru kahwin n barang pun kene beli skit-skit dulu.. nnti lama-lama penuh la kan.. ^_^
Gadis beli brg hiasan umah dgn husben dah lama jugak la.. tapi baru sekarang rase nak update... =)
Hari tu masa family Gadis dtg dari JBee, kami sempat pegi IKEA... pegi IKEA time nak Krismas.. Masyaallah..memang penuh.. husben Gadis & Gadis mmg kurang skit kalau berjln tpt yang agak crowded.. tapi dsbbkan nak berjalan n nak bawak  family Gadis jalan-jalan... kami on je.. hihihihi..
dah sampai dah... jommm masukk..
kiter cuci mata tengok gambar..^_^
eksited husben nak pegang beg IKEA tu..hihihi
adik Gadis be…