Alhamdullillah...Alhamdullillah...Alhamdullillah...

Assalamualaikum....

Dah nak tengah hari dah kan...
ada jiran Gadis yang sibuk tgh masak ..
ada yang tgh mesyuarat tingkap..
ada yang tengah lepak tgk tv lagi...
n macam-macam lagi la...

Gadis biasela..
dok blogwalking jap..
pastu tulis entry...
^_^

Hari ni Gadis gembira sangat-sangat rasenyer...
hihihihi...

Hari tu Gadis pegi klinik sbb demam n mual-mual tekak ni..
skali cek pregnant..
doktor cakap negative..
xde rezeki lagi...

skali lepas tu tekak Gadis ni teringin nak mkn macam-macam...
x rase pun mcm nak cek lagi...
sbb baru je lepas cek pregnant...
makan punyala macam-macam...
hihihi...

hari  tu Gadis balik rumah MIL kat Klang pegi beli pregnancy test kit kat Guardian...
kononnyer nak try je...
sbb Gadis x de rasa tanda-tanda pregnant pun...
^_^

husben pun beli...
beli jenama ni...
yang paling murah...
hahahhaha...

sbb tinggal yang ini je kat situ..
^_^

lepas balik dari rumah MIL x test lagi..
sbb takut..
hihihihi...

skali malam tadi Gadis tido sorg kat umah..
sbb husben shift malam..
tibe2 mcm mual tekak ni..
bangun pagi..
tunggu husben balik terus cek...
skali resultnyer....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

positive...

Alhamdullillah...
bersyukur sangat-sangat...
nanti nak pegi klinik cek ngan doktor plak...
^_^

tpon family...
semua suka sangat-sangat...
^_^
doakan baby dalam perut ni sihat yer...
^_^


p/s : Mak Gadis nak tukar nama kat blog nanti dari mama bertukar Grandmama...
fuhhhh...nenek moden tu...=)
mesti di kerah nyer Adik Gadis sowh buat header baru...hahahah

k la..
see u ollss..
next entry yer...

Comments

  1. tahniah gadis...harap tak dapat alahan teruk2 :P

    ReplyDelete
  2. congrate....take care ye...:-)

    ReplyDelete
  3. welcome to the club! lps ni blh la cerita pasal baby pulak...hehe

    ReplyDelete
  4. wahhh happy nyer..congrats dear

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...!!! seronok kan...:) tahniah dear...jage diri bebaik yer..jage makan tu sekali..minum susu..awal2 elok tuk perkembangan otak baby..:)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum along...mak suka sesgt ni sbb x lama lg ada baby...wah excited grandmama ni yer...hehehheee...:)

    p/s mmg dah suruh adik buat header baru tapi x siap2 lg...busy..:)

    ReplyDelete
  7. ya Allah suke nya rara baca.tahniah =)

    ReplyDelete
  8. ALHAMDULILLAH...tahniah dear.im happy for u.syukur, btambah umat nabi muhammad. =)

    ReplyDelete
  9. congratz dear..! :D tcare n jaga kesihatan okehh.. :)

    ReplyDelete
  10. congratulations Ain!!!! jaga diri elok2 y

    ReplyDelete
  11. gadis!!! bestnyaaaa..tahniah!!! :)

    ReplyDelete
  12. tahniah gadis..berapa mggu dah? :)

    ReplyDelete
  13. @Shakina Farhan

    mekasih yer...

    alhamdullillah..rasenyer lebih kurang sebulan..sbb lom pgi cek doktor lgi ni...=)

    ReplyDelete
  14. @nurul izayani

    Alhamdullillah....

    mekasih yer...^_^

    ReplyDelete
  15. @FY

    mekasih yer...

    insyaallah...=)

    ReplyDelete
  16. @maszull

    waalaikumussalam...

    sabar yer mak...
    lame lagi ni..
    banyak lagi preparation kene siapkan...hihihi...=)

    ReplyDelete
  17. @aTy _faRed~

    mekasih...

    insyaallah...^_^

    thanks for the info yaa...=D

    ReplyDelete
  18. @cik gold

    mekasih...

    tu la ..
    Insyaallah...
    mintak2 elok je...^_^

    ReplyDelete
  19. wah wah tahniah kak Gadis! bestnya nak dpt baby

    ReplyDelete
  20. Seriously??? Alhamdulillahh...sy pun tumpang hepi gak nih! =)

    *err bru tau gadis ada mak n adik blogger jugak...hihi

    ReplyDelete
  21. tahniah gadis!
    akak tau mesti mama gadis happy sangat, nak dapat cucu sulunglah katakan...

    ReplyDelete
  22. tukar nama jadi mama gadis lah..kan nak jadi mama dah..hehe..congratttssss..sukenyer..!!!

    ReplyDelete
  23. tahniah gadis..tak perlu nak tunggu buah zuriat kan..dah rezeki awak..saya belum lagi.huhuhu..

    ReplyDelete
  24. tahniah...sgt happy utk awak...bestnya...semoga selamat semuanya :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Petua : Nak Hilangkan Air Liur Anak Dari Asyik Meleleh Je...