Rumah Pun Nak Kene Hias Jugak Kan...

Assalamualaikum...

Selamat tengah hari
Alhamdullillah masih bernyawa sehingga hari ni...
^_^

Gadis baru lepas masak
berbunyi perut ni
hari ni masak ayam blackpepper...
kalau tau adik Gadis yang no.3 tu..
terlompat-lompat dier..
dier mmg suke mkn lauk ni..
hihihi

nyummy...=D

tajuk entry pun dah tau mesti nak cantikkan umah ...
hihihi..
Gadis sekadar berkongsi jek..
nak kata pandai hias sangat tu xde la..
hias sikit-sikit je...
baru kahwin n barang pun kene beli skit-skit dulu..
nnti lama-lama penuh la kan..
^_^

Gadis beli brg hiasan umah dgn husben dah lama jugak la..
tapi baru sekarang rase nak update...
=)

Hari tu masa family Gadis dtg dari JBee, kami sempat pegi IKEA...
pegi IKEA time nak Krismas..
Masyaallah..memang penuh..
husben Gadis & Gadis mmg kurang skit kalau berjln tpt yang agak crowded..
tapi dsbbkan nak berjalan n nak bawak  family Gadis jalan-jalan...
kami on je..
hihihihi..

dah sampai dah...
jommm masukk..
kiter cuci mata tengok gambar..^_^

eksited husben nak pegang beg IKEA tu..hihihi

adik Gadis berangan la tu...

simple tapi ekslusif..

suke tengok..

dah dah la tu dik berangan...=D

ni la adik Gadis yang no.2
ada sape-sape yang berkenan nak jadikan kakak ipar tak?
Gadis memang tengah carikan calon untuk dier ni..
^_^

nice..

mak Gadis terus grab je bekas comel ni..
^_^

teringin nak lampu ni..
tapi xde anak lagi..
=D

best...

ni je brg yang Gadis beli untuk kelengkapan rumah..
^_^

pastu lepas family Gadis balik ke jBee
esoknyer,Gadis pegi Tesco Rawang jalan-jalan sambil beli brg dapur...

skali husben Gadis masuk 1 kedai Arab ni..
nak beli ayat Al-Quran...
katanya nak gantung kat dinding..

husben gadis dh berkenan yang dah ada tanda harga..
tapi dapat kurang lagi harga nya..
3 keping pakcik Arab tu bagi RM70.00 jek..
Gadis pun tak tau murah ke mahal..
^_^

balik umah husben Gadis terus gantung...
hihihi..

dah siap gantung dah...
^_^

p/s : Ader silent reader baru msg Gadis nak beli sticker inai..^_^



Comments

  1. assalamualaikum ...wahdah lawa umah
    hias la sikit awktu kn baru kawen ,lama2 nanti jadi cantik n penuh la umah tu...:)

    ReplyDelete
  2. wah2 bestnyee takpe sikit2 lama2 jadi bukit.. ;)

    ReplyDelete
  3. pergi ikea memang rambang mate kan..!!! kalau lupe ingatan tetibe nati ley berabes beratus..huhu..;p

    ReplyDelete
  4. @aTy _faRed~

    tau x per...

    mmg betul tu..hihihi...

    ReplyDelete
  5. @maszull

    waalaikumussalam...

    tu la...
    sikit2 beli brg..

    kalau dh penuh lgi best.,..=)

    ReplyDelete
  6. @Cikpuan rara

    org perempuan mmg x jemu...

    tapi kalau org lki ni kdg2 x mint sgt...=)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Petua : Nak Hilangkan Air Liur Anak Dari Asyik Meleleh Je...