1st Time...

Assalamualaikum...

hai jiran-jiran Gadis...
sihat tak semuanya..?
Gadis harap semuanya baik n sihat sejahtera...
yang penting happy je...
^_^

ape yang 1st Time tu kan...
kalau nak tau ..
semalam 1st time Gadis dan husben tengok wayang...
klakar kan...
tak percaya...
memang betol...sepanjang kisah kami bercinta memang tak pernah tengok wayang...
hahaha...
kalau ader jenjiran yang tak tau kisah kami..
meh klik ( LINK ) ni..

tibe-tibe je husben ajak tengok wayang...
skali citer yang nak tengok citer SeeFood...

kagum jugak dengan anak Malaysia yang mampu buat filem cartoon mcm negara luar...
tapi penceritaan dalam cerita kurang tarik perhatian Gadis..
masing-masing punyer pendapat lain-lain... 
tapi ok la kalau nak happy kan diri bila tengok citer ni..

movie start kol 9.30pm..
kitorg sampai awal..
ape lagi kan..
jenjalan dulu kat D Curve tu..
husben ckp bawak baby jenjalan...hihihi...
best jugak pegi situ..
beso bebenor rasenyer...x larat dah Gadis nak jalan-jalan sangat...
^_^



pegi makan Mc D dulu..
sambil makan dok tengok orang shopping brg IKEA yg tgh sales tu..
nak pegi mmg x larat nak berjalan dah...hihihi...

tengah syok makan..
skali ternampak plak Halim Othman & 2 org aweks yang cun...melintas dari IKEA...
opsss...sempat bergosip plak...
hihihi...

pastu sambung jenjalan jap...
singgah kedai buku MPH...
terus capai buku ni...

seronok betul bile husben belikan...
hihihi...
husben tanyer mane tau pasal buku ni...
Gadis ckp ngan husben...m2b blogger punyer info...
hihihi...
mmg banyak betol info dalam buku ni...
sangat digalakkan beli untuk ibu hamil...
^_^

dah jom pgi tengok wayang..
jakun tol Gadis ni..



dah habis terus balik umah...
kaki dah rase mcm nak tertanggal...
hihihi...

see u olls next entry...


Comments

  1. Ala.. jeles. Dah beli ye buku tu? Hana xsmpat nak jalan2 kt MPH. Haish.. kat kuantan ni rasanya xde MPH. btw, best x cite seefood?

    ReplyDelete
  2. We watched movie every week..hihihi sebab nak hangatkan lagi saat bercinta..:)

    ReplyDelete
  3. wah, mummy and baby jalan2..

    best ker ceta seafood tuh?asha belum tengok lagi.:(.lately memang jarang nak pegi tengok wayang sebab kena tunggu MRSB baru leh pegi.huhuhu

    ReplyDelete
  4. ssalamualaikum ...wah cucu grandmama gi tengok wayang cite seefood yer best x? mama mcm mana dah boleh mkn ckp mama bagi cucu grandmama makan nanti bila cucu grandmama keluar x la kecik je..hehehehehe...:)

    ReplyDelete
  5. bestnye dpt dating dgn hubby ..

    http://miszatie.blogspot.com/2012/03/wedding-in-mood.html

    ReplyDelete
  6. kite rajin tgk movie kat sini ;p couple seat die best ;p hehe~ haritu nak tgk seefood tp last2 tgk lorax, xpe next time tgk tgk seefood =p

    ReplyDelete
  7. @L.e.e.z.a

    ek em kan..
    kapel seat dier mmg best...=)

    lorax pun mcm best jgk kan..
    nnti gadis nk tgk Lorax plak la...^_^

    ReplyDelete
  8. @miszatie

    hihihi...
    lgi seronok dating tau bile dh ader ikatan yg sah...=)

    ReplyDelete
  9. @maszull

    waalaikumussalam...

    haah..cucu grandmama tgk wayang citer seefood...diam je x mragam..hihih

    Insyaallah baby lom bsar lgi ni..=)

    ReplyDelete
  10. @asha

    hihihi...
    bgi baby wat senaman skit pgi jln2...=)

    ok la citer tu..

    ReplyDelete
  11. @Qyla Aqilah

    ok la tu..

    semoga berbahagia hingga akhir hayat..aminnn

    ReplyDelete
  12. @Hana Soffelia

    xper..
    lpas ni boleh pgi cari n beli yer..
    seronok tau...

    ok la citer nyer..=)

    ReplyDelete
  13. lorax best taw, try la tgk ;p leez tgk kat MBO, seat die pon best ;p hehe~

    ReplyDelete
  14. @L.e.e.z.a

    wah lgi eksited nk pgi tgk ni...hihihi...

    dh rase kmaruk nk tgk wayang je ni..
    kene kenyit2 mata ngan hubby ni..hihih

    ReplyDelete
  15. hahaha =p b4 bby keluar lah kene tgk puas2 nnt dah sarat and dalam pantang xdapat! ;p hehe~

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Petua : Nak Hilangkan Air Liur Anak Dari Asyik Meleleh Je...