Bila Bosan Buat Ape?

Assalamualaikum...

Hari ni memang dalam mood yang serba tak kena dan macam-macam ..
Jadi bila Gadis bosan Gadis main game..


Game jenis ni Gadis main kalau rase bosan yang teramat
konon-kononnyer nak bagi ader mood balik la...huhuhu

ni jenis game Time management..ni slh satu nyer 
ader 47 jenis game Time management dlm folder Gadis ni..







Game ni main kalau time Gadis ada mood

sbb game-game mcm ni kene banyak berfikir dan adventure
ada 53 jenis hidden game mcm ni dalam lappy Gadis sampai ada yang sempat nak main..
sbb game mcm ni guna banyak masa mengadap lappy..kadang-kadang sampai 3 hingga 4 jam..tapi best..




ada jgk game jenis arcade..
kalau rase nk lumba kete atau geram Gadis main game jenis tu pulak...hihihi..

ok la, Gadis nk smbg main game Zombie tu..
see uollss next entry yer...
^_^

p/s : kalau jiran Gadis bila bosan buat apa yer?


Comments

  1. yang zombie tu aty pon suker main..heheh...;p

    ReplyDelete
  2. bosan tido, takpun on9 takpun koling org

    hehehe

    ReplyDelete
  3. akak tak leh start main..kang tak jadi keje..huhu dah syok la katakan ;)

    ReplyDelete
  4. Ezza pun main game zombie tu.
    Best giler.
    Kadang2 geram ngan zombie yg besar tu.
    Banyaknye game die.
    Leh la send kat ezza.hehe.
    Larik sambil tutup muka.*malu*

    ReplyDelete
  5. wahhh kaki game rupanya...i pernah main plant vs zombie tu...hehe

    ReplyDelete
  6. ohh game zombie tu dah main. hehe best gak la.. tp susah kalau dah byk level. huhu

    ReplyDelete
  7. bestnye..byk hidden games.ktne sis dwnload?

    ReplyDelete
  8. AIN... FB CLOSE KE? LEAVE YOUR HP NUMBER PLSSS....

    ReplyDelete
  9. bestnye,nk gk hidden game 2,ktne leh free full version download ek?

    ReplyDelete
  10. hah, ryn pown main game zombie jugakk :)

    ReplyDelete
  11. @Anonymous

    hihihi..

    mmg minat hidden games..
    dulu bnyk upload kat xiolinblogspot..tapi skang ni laman web tu dh xde

    ReplyDelete
  12. @Cik Sya

    mne ader dear...still on lgi...=)

    ReplyDelete
  13. @Anonymous

    minat punyer psl...hihihi

    dulu bnyk upload kat xiolinblogspot..tapi skang ni laman web tu dh xde

    ReplyDelete
  14. @C i k P i p i T e m b a m

    mmg best..hihihi..

    biasela game..bnyk level lgi ssh..=)

    ReplyDelete
  15. @~ NANA ~

    haah...dh x dpt dipisah kan ni..hihihi

    ReplyDelete
  16. @Ezza Z

    hihihi...
    comel la ezza ni..

    bole je kalau nk..=)
    no problem

    ReplyDelete
  17. @Lea Isnawi

    wahh...ni mesti bnyk kredit ni...hihihi

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Dah Sekolah??

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....