Happy Bezday To Me...!!!!

Assalamualaikum...

Selamat Hari Lahir ku yang ke 25 tahun...
sekejap jek umur dah 25 tahun...
Alhamdullillah...



bezanya tahun ni Gadis sambut dengan husben..
jauh ngan family...
sebelum ni celebrate ngan family...
huhuhu..
xperla..dah berumahtangga ni lain skit...
^_^

Hadiah paling bermakna tahun ni eh?
baby Gadis yang dalam perut ni..
hihihi...
Alhamdullillah..syukur padaMu Ya Allah...

Tapi sebenarnyer 2 minggu lepas Gadis dah dapat hadiah bezday ...
awal-awal dah dapat tapi x update jek..
hihihi...
mak n ayah Gadis yang bagi hadiah bezday tu..
siap pos lagi..
anaknyer ni nk balik JB lambat lagi..
=)

Terima Kasih mak n ayah...
luv both of u too muchh...
mmmuuuaaahhhh....




1 set siap seluar..
dh tambah baju pregnant dalam wardrobe..
yeeehaaaa..
^_^

ok la..
see u olss next entry yer...
=)

p/s : husben tanyer nak hadiah aper? heheheh...^_^


Comments

  1. Happy birthday Gadis..Smoga panjang umur murah rezeki. :)

    ReplyDelete
  2. HB gadis! may Allah bless u :)

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir gadis..=)
    semoga sihat2 selalu..

    ReplyDelete
  4. happy besday dear!!..hope u have a happy life n ever lasting love life..:)

    ReplyDelete
  5. hepi besday dear! jga ksihatan ye..taking care for u n baby! :)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum along....selamat hari lahir yg ke 25 ...syg along selalu muahhhhh....:)

    ReplyDelete
  7. selamat hari lahir ke 25
    semoga pjg umur dan di murahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  8. ha apa lg? boleh demand...hihi

    ReplyDelete
  9. appy belated bufday
    moga Allah merahmati kehidupanmu
    amin

    ReplyDelete
  10. apa apa pun baby dlm perut still hadiah paling bermakna kan :)

    hepi belated besday kak gadis

    ReplyDelete
  11. terima kasih pada semua jiran-jiran Gadis yang wish bezday Gadis..
    ^_^

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Petua : Nak Hilangkan Air Liur Anak Dari Asyik Meleleh Je...