Makan, Makan, & Makan

Assalamualaikum..

Dah petang-petang macam ni baru rase nak update...
pagi mood nak tekan keyboard ni malas je rasenyer..
huhuhu..

kadang-kadang tu 1 hari suntuk xde mood nak update..
kalau blogwalking rajin la..
hihihi..
semalam baru la dapat jenjalan ngan husben, tu pun sbelah malam..
tunggu husben balik keje baru jenjalan..
husben keje jek..
orang cuti dier keje, orang keje dier keje n orang keje baru dier cuti..
hihihi..
nasib baik la isteri nyer ni memahami..
^_^

semalam pegi JJ Rawang jek..
saje jalan-jalan n window shopping..
kebetulan ader offer utk Jcard..
tapi mcm biase jek offer nyer..
xdela gempak sgt kot..
hihihi..
last-last perut pun dah berbunyi dengan girangnyer..
jom kiter pegi makan...
^_^

Gadis makan kat sini...
1st time masuk..
^_^

order kat restaurant ni mcm nk beli brg kat IKEA..hihihi..
pilih menu pastu tulis sendiri dalam form yang dier dh sediakan..
tapi Gadis x sempat nak snap gmbr tang tulis-tulis tu..
^_^

pilih jek nak makan ape..
semua ada..


air pun nampak semua sedap..
x tau nak minum aper...

last-last Gadis makan nasi goreng kampung je..
kangkung lebih yer..hihihi..
baby dalam perut ni tekak jawa...
^_^

husben makan set dinner..
ntah ape tah namenyer..
Gadis pun dah lupe..
^_^

tapi sayangnyer Gadis makan x habis..
sebab semenjak pregnant mmg cepat kenyang...
kalau dah sedawa tu maknenyer kene stop la makan..
kalau x Gadis muntah balik..
tu yang x nak tu..
=)

k la..
see u olss next entry..
daaaa...

p/s : semenjak 2 menjak ni cuaca teramat-amatla panas...agaknyer lapisan ozon dah semakin nipis...

Comments

  1. laaa makan nasi goreng kampung je

    makan la yg best2 sikit

    hehehe

    ReplyDelete
  2. @Lea Isnawi

    tu la..
    husben pun ckp mcm tu jugak...

    tapi dh itu yang tekak ni terase nak makan..hihihi

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Dah Sekolah??

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....