Wordless Wednesday : 14 ~ Susu Ibu Mengandung

Assalamualaikum...

Susu ni la yang Gadis minum sepanjang pregnant..

 mula-mula tanyer husben ni susu budak  sbb 4+ ke atas..
pastu tanyer kat kedai, untuk ibu mengandung pun boleh minum..
^_^

Sebelum ni Gadis minum macam-macam jenis susu ibu mengandung..
semuanya muntah balik...
sampai tak lalu nak minum susu..
bila Gadis minum susu  ILHAM ni, Alhamdullillah tak muntah-muntah pun..

Bila belek-blek kotak baru perasan yang susu ni ada terapi Al-Quran..
Ada 3 perisa, Ceklat, Madu & Vanila...

Untuk baby yang baru lahir punyer susu pun ada jugak...
nnti pgi try tengok laman web dier kt kotak tu tau utk info lebih lanjut..
^_^

p/s : ni dh bukan Wordless Wednesday dh ni..panjang betul bercerita...M2B yang lain minum susu ape yer?
^_^

Comments

  1. gadis beli kat mane? boleh try ni.. leez pon xlalu minum susu ngandung, leeez minum fresh milk Dutch lady je :)

    ReplyDelete
  2. minum susu low fat dutch lady je. haha.

    ReplyDelete
  3. wahhh 1st time tahu pasal susu ni...thnx 4 da info :)

    ReplyDelete
  4. ooo ibu preggy pun leh minum eh ain..baru akak tau..nnt kalau preggy lagi skali leh la cuba..oopppsss lmbat lagi kot hehehe

    ReplyDelete
  5. xpenah jupa pulak susu ni

    btw, moga kak gadis sehat2 sokmo :)

    ReplyDelete
  6. something new ni!!! :) i dl minum anmum je..

    ReplyDelete
  7. wahhhhh dpt lg bestnyeeeee

    hye salam perkenalan dr b2b atie..
    keep in touch ya!

    ReplyDelete
  8. my lum start minum susu pun. sbb tatao nak minum apa..dah la susu mahal2...kang beli tak lalu minum plak..-..-

    ReplyDelete
  9. pernah terbaca ttg susu ni.ingatkan susu utk budak. brape harga susu ni eyh??

    ReplyDelete
  10. kat mana nak beli susu ni?
    akak ni langsung tak boleh minum susu.. masa anak sulung ngan anak kedua hanya minum soya je!

    kali ni naklah try minum..

    ReplyDelete
  11. @mas saari

    owh ye ke kak..
    Gadis plak x leh minum susu soya...
    huhuhu..

    susu tu ader jual kat halal mart..=)

    ReplyDelete
  12. @Puan Simply Syeeda

    x la dear..
    utk ibu mengandung pun boleh minum...

    harganya rm49.90 =)

    ReplyDelete
  13. @mynameismy

    mmg pun..
    skang susu sume mhl2..
    kalau x leh minum mmg rase bazir sgt...=)

    ReplyDelete
  14. @miszatie

    hhihihi...
    salam perkenalan jugak...=)

    ReplyDelete
  15. @MissRhana

    tu la..
    ader org kata anmum pekat ye susunyer...

    tu yg mcm x jdi nk minum..=)

    ReplyDelete
  16. @PinKy MoMMa

    haah kak..
    ain doakan akk preggy...=)

    ReplyDelete
  17. @PinKy MoMMa

    haah kak..
    ain doakan akk preggy...=)

    ReplyDelete
  18. @e.t.t.y

    wah..lgi sng..
    x yah bancuh dah..hihihi

    ReplyDelete
  19. @Leeza

    Gadis beli kat halal mart..
    tapi cuba cari kat kedai susu islamic..

    kdg2 ader..
    wahh sng tu...x yah bancuh lgi...hihi

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Bantal Tungku Elektrik