Barang Baby Saje Sekarang Ni....

Assalamualaikum...

petang petang mcm ni kalau minum air teh cecah biskut kering mmg sedap kan...
tapi Gadis x leh minum air teh dan seangkatan dengan yang lain..
sbb nnti akan jadi sembelit...
huhuhu..
semalam baru pegi klinik sbb perut Gadis sakit yang teramat sangat2...
baby pun x gerak sangat..
Gadis n husben punyer la risau..
terus pegi klinik panel..
Alhamdullillah semuanya ok..
baby pun dh start gerak bile Gadis panggil...

So...
hari ni update yang biase2 jek..
menu tengah hari lain skit..
sbb husben teringin nak mkn mee sup..
so Gadis kene masakkan jugak..
^_^

sempat snap sebelum makan tadi...hihihi...

pastu semalam lepas pgi klinik sempat pegi tengok jualan gudang kat Bukit Sentosa ni..
tengok ada brg baby..
Gadis n husben eksited dah nak tgk...
brg nyer ok la..
brg baby pun tak brape banyak sgt...
x sempat pun nak snap bentuk jualan nyer mcm mane..
dah malam..
pastu dh x igt lain..
igt nak tgk brg baby saje..
hihihi..
blk umah snap gambar brg yang Gadis belikan utk baby..
^_^

lotion,shampoo bath & bedak je Gadis beli kat Tesco..
sbb baunyer wangi, murah dan yang paling penting Gadis suke...
brg yang lain sume beli kat jualan gudang tu..
^_^
Jenama barang baby kat jualan gudang tu Baby Kiko, Bebe dan ader lagi yang lain..

 Hari tu singgah Butik ni sekejap...
Husben ajak pgi theraphy brg baby sbb perut dier yang meragam...
bile tengok brg baby Husben terus dah x sakit perut..
hebatkan...hihihi
=)


Bila dah masuk ade je brg yang nak di pegang...
geram n comel-comel...
nak buat mcm mane kan..
asyik fikirkan barang baby je sekarang ni...
^_^

ok la..
see u olss next entry..
^_^

p/s : Jusco tgh sale kan...mcm nak pgi jalan-jalan sambil tengok-tengok...hihihi

Comments

  1. assalamualaikum along....wah !!! sedapnya mee hon sop tu ...banyak dah ada barang baby DZ yer...grandmama suke2...:)

    ReplyDelete
  2. pampers baby saiz baby born jgn lupa beli,standby masa kat hospital taim baby dah keluar hu..hu..

    ReplyDelete
  3. nampak sedap bihun sup tuuu

    argggghhh

    ReplyDelete
  4. samelah kite, geram dgn barang2 baby ^__^ belum keluar mcm2 nak diborang dh keluar nnt macam manelah kan ;p hihi~

    ReplyDelete
  5. wah tatao pun ade jualan gudang hehe. masih ade ke?

    nak beli brg baby awal lagi la plak hehe.

    family My kat segamat, johor... :)

    ReplyDelete
  6. wah memborongg.....brpa bulan dh ni?

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum,

    Opppsss PM short for Papa Mama not for Prime Minister...hu3..BTW, kami singgah baca & follow blog sini tau..

    Jangan lupa singgah & follow blog kami lepas ni ye...TQ

    www.mylovely-cats.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. @Munnafendy

    xdela sampai borong...
    beli sikit2 je ni...

    Alhamdullillah dh 6 bulan lebih dh ni..

    ReplyDelete
  9. @mynameismy

    rasenyer ader lagi tu...
    try la pgi jalan-jalan...^_^

    ReplyDelete
  10. @leeza

    tu la kan..
    mmg rase seronok sesangat...hihihi

    ReplyDelete
  11. @http://me-itu-aku.blogspot.com

    wokeyh kaklong...
    terima kasih sbb ingatkan..^_^

    ReplyDelete
  12. @maszull

    waalaikumussalam...

    tu la..beli sikit2 lame2 jadi banyak dah rasenyer...

    ReplyDelete
  13. gadis, butik si comel ni kat area mane ye?

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....

Dah Sekolah??