Sedapnyer Sundae Caramel Mcd Ni...

Selamat Petang...

Gadis ni hari ni banyak plak update entry...
hihihi..

tapi tengah dok blogwalking tetibe dalam kepala ni nak makan ni..
memula pikir tekak Gadis kot..
skali tengok asyik dok terpikir je ni...
itu maknenyer anak mama la ni yang nak mkn ...
kan kan kan...
mama nyer lagi menguatkan papa...
hihihi..

sedapnyerrr...
^_^
rase caramel tu kan rase inti ceklat cadbury..
sedappppp....


Gadis nak makan sundae caramel Mcd ni..
hari tu dah makan..
ni nak makan lagi..
kene kenyit-kenyit mata ngan husben ni..
kihkihkih...

ok la..
see u olss next entry..
^_^

p/s : dah eksited cari nama untuk baby..^_^

Comments

  1. tak manis sangat ek? sy suka yg chocolate sundae tu.tapi nak makan rasa cam bersalah pulak.takut paras gula naik..hehe..

    ReplyDelete
  2. wah,nmpk sedap

    ekin pon dah sedia nama utk baby
    dua2 gender
    spare...hehehe

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum along ...wah sedapnya...:)

    ReplyDelete
  4. wahhh teringin nk rasaaa'


    kempunana eskrim lak

    ReplyDelete
  5. org pun da rs smlm..sbb tgk blog gadis la..yela..rs mcm isi gula2 cadburry :)

    ReplyDelete
  6. @cheQmOomOo

    wahhh...
    cepat2 dier pegi merasa yer...
    sedapkan..nyummyyy...^_^

    ReplyDelete
  7. @Lea Isnawi

    pegi cari cepat2..
    nnti air liur meleleh plak kang..hihihi

    ReplyDelete
  8. @maszull

    waalaikumussalam..
    try la...
    mmg sedap..=)

    ReplyDelete
  9. @e k i n ♥ y u s r i

    mmg sedap..
    tapi x leh mkn slalu..
    nnti naik berat mendadak plak kang..
    hihihi...

    owh ye ke ekin..
    kalau mcm tu Gadis pun nak spare jugak la..
    hihihi

    ReplyDelete
  10. @fifitiez

    time nak mkn tu gaul skali..
    nnti manis nyer kurang..

    kalau nak jamah skit jek..
    bagi merasa..hihihi

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Petua : Nak Hilangkan Air Liur Anak Dari Asyik Meleleh Je...