Wordless Wednesday : 16 ~ Kenapa tak Boleh Follow Ni?

Assalamualaikum...

Selamat Pagi wahai jenjiran gadis sekalian...
^_^

sebenarnyer dah lama geram jugak ni..
sbb ape geram?
sebab Gadis x boleh nak follow blog-blog yang Gadis nak follow..
pelik tol la..
maaf ye jiran-jiran sbb ada yang follow Gadis tapi Gadis tak boleh nak follow diorg balik..
entah ape kene tah agaknyer...

bile nak follow keluar yang ni..
pelik tol..
dah puas godeh tapi x menjadi jugak...
hmmmmmm....

k la..
see u ollss next entry yer..
^_^

p/s : balik JB nnti nak sowh adik Gadis format laptop ni la..=)

Comments

  1. Ada problem dengan internet setting kot? hehe..try google tengok kot2 ada solution dekat forum2..

    ReplyDelete
  2. dah refresh byk kali..? kdg dia weng..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum along...mak kat sini pun sama juga drp semalam lg die dah buat hal kesian follower2 yg kita x boleh follow...:)

    ReplyDelete
  4. @maszull

    waalaikumussalam...
    tu la..
    dah lame dah ni jadi mcm ni..
    pening jugak nak membetulkan nyer..
    dah puas godeh..
    adesss...=)

    ReplyDelete
  5. @mizzura

    dah refresh banyak kali pun jadi mcm ni jugak...
    pening jugak nak membetulkan nyer ni..=)

    ReplyDelete
  6. @Asz Miza

    Gadis dah try dah..
    tapi masih same jugak jadi mcm tu..
    tak tau la kenape...=)

    ReplyDelete
  7. kena banyak kali try bru boleh

    pernah jadi kat lea gak

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Dah Sekolah??

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....