Asyik Cerita Pasal Makanan Jek...

Assalamualaikum...

dah petang dah ni...
patutnyer petang-petang mcm gini makan jemput-jemput ke...
pisang goreng ke...
hihihi..
ini tak...sbb Gadis baru lepas siap masak...
bila husben keje malam time masak dah bertukar...
bila shift siang time masak pun bertukar...
hihihi...

Gadis dah x tau nak masak apa lagi dah..
sedangkan mcm2 boleh masak..
hihihi...
ikan dah la x boleh makan semenjak pregnant ni..
huhuhu...

terus msg mak nak resepi rendang ayam...
mak pun bagi resepi dengan semangatnyer..
hihihihi...

dan hasilnyerr....
jeng jeng jeng...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

dah siap rendang ayam nyer...
^_^

k la..
see u ollss next entry..
^^_

p/s : yang pasti rasenyer sama macam mak punyer rendang ayam..cume rupa kurang skit kot...hihihi

Comments

  1. assalamualaikum along...okay la tu dah jadi pun rendangnya nanti raya boleh la masak hehehehe....kalau keringkn sikit lg pun sedap juga cite macam reti plak makan ayam.....hahahahha...:)

    ReplyDelete
  2. dapnya..rendang ayam..mrs. gold lak tak leh nak makan banyak dak..badan dah naik pas kawin.huhu

    ReplyDelete
  3. @cik gold

    boleh je kalau nak jamah..
    hihih...

    ReplyDelete
  4. @maszull

    waalaikumussalam...

    tu la..
    nnti raya dah boleh masak sendiri...
    hihihi

    ReplyDelete
  5. rendang ayam basah...kita suka kering skit tp memana pun blh...janji sedaappp!!hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....

Kek Coklat Moist Ni Sedap Ke?