Beg Baby Dah Sampai...

Assalamualaikum...

Selamat pagi wahai jiran-jiranku..
Gadis rasa dah nak tengah hari dah ni..
tapi baru lepas sarapan...
^_^

Seronok rasanya bila persiapan nak menyambut kelahiran baby sikit-sikit dah siap...
walaupun tak sepenuhnya tapi Alhamdullillah utk basic dah siap...
beli sikit-sikit skali tengok dah banyak jugak barang yang dah di beli...
kalau tengok baju-baju memang tangan tu geram je rasenyer..
hihihi..
biasala..comel sangat-sangat..
bila dah beli rasa tak sabar plak nak tengok baby pakai..
^_^

Cerita pasal beg,
Mula-mula Gadis nak warna merah...
owner kedai pun cakap ada, skali bila owner kedai tu cakap salah satu zip dari beg yang warna merah tu rosak...terus rasa hampa la kononnya..
huhuhu...
Gadis dah survey kat online shop yang lain semuanya dah habis stok utk warna merah...
yang ada pun selain warna tu...

ni la warna beg yang Gadis nak tapi zip nyer rosak plak..
pastu last stock plak tu..
huhuhu...

tapi nasib baik ada pilihan yang lain..
so Gadis pilih yang lain je la..
senang..



So Tadi lepas breakfast jek abang skynet dah ten ton ten ton..
rupanyer Beg Baby yang Gadis order semalam dah sampai...
Alhamdullillah...
memang suka la kan...sebab cepat barang dah sampai...
^_^

 eksited dah nak bukak ni...hihihi

 last-last Gadis pilih warna purple...
cantik jugak...
^_^

5 in 1 semuanya..
Gadis beli set ni RM70.00 siap postage...

kalau ada M2b yang berminat jugak nak beli singgah kat shop ni..

owner nyer pun baik jek...
^_^

k la..
see u olss next entry...
^_^

p/s : angin-angin mengatakan yang Gadis & husben kene pindah ke Pahang...doa-doakan semuanya di permudahkan yer..aminnn...=)

Comments

  1. cute2..kite pun tgh survey2 diapers bag gk ni.hehehe

    ReplyDelete
  2. Comel la yg colour purple ni! :)

    ReplyDelete
  3. eee..comelnya.nak beli jugaklah!! :)

    ReplyDelete
  4. gadis.. material diaok tak????
    tak sabarnye... ika pon pilih purple...
    masa gadis bg je nama die masa jumaat tu, trus msg mastura cotek tu. baik sangt dia. mesra je

    thanks gadis bg taw yang lagi murah. thanks sangat!! :-)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum along...okay juga la yg color purple ni cantik..:)

    p/s insyaAllah ada rezeki DZ dapat juga dok Pahang yer...:)

    ReplyDelete
  6. salam kenal...cute n murah plk tu beg2 baby tu...huhu...teringin jgk beg tu tp beg baby dh byk org bg hadiah..huhu..

    p/s:pindah phg kt mana tu?

    ReplyDelete
  7. sonokkan menanti kelahiran baby..marina dulu pon eksaited...hubby lagila eksaited...sekarang pon bertambah2 eksaited..hehe..congratss...

    ReplyDelete
  8. eh comelnya..byk lak tu beg yg dpt

    ReplyDelete
  9. wahhh...cntek kaler purple 2.. :)

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Sy nak odet yg kaler merah ada x lg

      Delete
  11. @~ NANA ~

    tu la nana..
    mmg terasa comel pun bile dapat beg tu..

    Alhamdullillah..=)

    ReplyDelete
  12. @Marina

    tu la..
    mmg seronok sesangat dah ni..
    dah x sabar dah rasenyer ni..

    mekasih yer...=)

    ReplyDelete
  13. @izzah

    wahhh ye ker..
    mesti seronok dapat banyak hadiah..
    hihihi..

    pahang kat pekan..

    ReplyDelete
  14. @maszull

    waalaikumussalam....

    mmg cantik pun..

    Insyaallah..=)

    ReplyDelete
  15. @fifi tiez

    add dier dulu yer...

    Insyaallah boleh beli beg tu..=)

    ReplyDelete
  16. Nak oder yg merah satu set

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Bantal Tungku Elektrik