Bubur Pulut Hitam Pulak...

Assalamualaikum...

petang-petang mcm ni kalau makan pengat ke..bubur kacang ke...
mmg sedap kan...
hihihi..

Gadis ni asyik letak gambar makanan je kan...
kalau sape-sape yang dah bosan tu mintak maaf la yek...
hihihi...

kali ni Gadis try buat bubur pulut hitam plak...
hehehe...
Alhamdullillah menjadi la jugak kalau nak dibandingkan dgn pengat labu+durian hari tu...
hihihi...

jom tengok..
agak-agak jadi tak..hihihi
 rebus dulu sampai kembang..

dah kembang dah...
berasap-asap..
hihih

pastu masukkan gula merah n santan bagi manis n lemak...

taaa daaa...
dah siap dah bubur pulut hitamnyer...
jom makan...

k la..
see u ollss next entry..
^_^

p/s : esok nak pegi check up kat KK..hope semuanya ok..^_^

Comments

  1. waaaa...da terliur da ni...

    ReplyDelete
  2. sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.nak sikit leh?

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum along....wah sedap je bubur pulut hitam tu...:)

    baby DZ dok diam2 yer mama nak check esok...:)

    ReplyDelete
  4. bubur pulut itam ni mmg sedap.. bh2 lg mkn yg br keluar dr peti ais... sejuk ;-)

    ReplyDelete
  5. Bubur pulut itam memang favourite ni! Since pregnant rasanya tak makan lagi kot. Hehe. Dulu before kawen rajin jugak buat. Alamak ni terasa nak buat weekend ni..yummy!

    ReplyDelete
  6. sama la cara kite..letak santan mse masak pastu masa makan letak santan sikit..nyum2..

    ReplyDelete
  7. @**kami~nak~tawen**

    tetibe terjadi rajin ni..
    hihihi...
    nak makan punyer pasal sanggup masak..=)

    ReplyDelete
  8. @IntaNBerliaN

    kalau keluar dari peti sejuk mmg sedap...
    =)

    ReplyDelete
  9. @Asz Miza

    wahhh...
    nak buat jugak yer...
    mmg sedapp...=)

    ReplyDelete
  10. @Shakina Farhan

    baru rase lemak2 lagi kan kina..
    sedap sgt...=)

    ReplyDelete
  11. sedapnye!!!! ni feveret ni! meh anta sikit :D

    ReplyDelete
  12. @cheQmOomOo

    kalau sejuk lagi sedap kan...=)

    ReplyDelete
  13. tgk bubur ni tbe2 teringin r plak..hhuwaaa..hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dah Sekolah??

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Bantal Tungku Elektrik